WhatsApp Web laat je nu gesprekken archiveren en verwijderen

Wouter Nijsen
9 juli 2015, 12:10
1 min leestijd
WhatsApp Web laat je nu gesprekken archiveren en verwijderen

Er zijn stilletjes een aantal handige features aan WhatsApp Web toegevoegd. De webversie van WhatsApp laat je nu onder meer gesprekken verwijderen en archiveren.

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp Web chats verwijderen

WhatsApp Web chats

WhatsApp Web werd een tijdje geleden geïntroduceerd en is een handige aanvulling  op de populaire chat-app. Zo kun je op je pc chatten door met een Android-toestel een qr-code in te scannen, waarna je automatisch in de webomgeving van WhatsApp terechtkomt.

WhatsApp Web wordt  af en toe van nieuwe features voorzien en nu zijn er een aantal handige opties toegevoegd. De features zijn op afstand beschikbaar gemaakt door WhatsApp, dus je kunt ze gebruiken door simpelweg de webversie te openen.  Zo is het voortaan mogelijk om je profielfoto en status direct in WhatsApp Web aan te passen. Dat doe je door linksboven op je foto te klikken, waarna je direct wijzigingen kunt doorvoeren. Achter je status verschijnt een icoontje om ‘m te bewerken.

WhatsApp Web chats

Ook is het nu mogelijk om gesprekken vanuit WhatsApp Web te archiveren of verwijderen. Deze functie is al geruime tijd beschikbaar in de  Android-app van WhatsApp. Wanneer je nu op het knopje rechtsboven klik, vind je de optie om chats te verwijderen. Een handige toevoeging, omdat je voorheen hiervoor je smartphone moest pakken. Tot slot zijn er rode knoppen toegevoegd waarmee je gemakkelijker een chat verlaat of verwijdert.

Lees het laatste nieuws over WhatsApp

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu