De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Wi-Fi-versie Samsung Galaxy Tab ziet er anders uit (update)

Redactie
6 januari 2011, 18:12
1 min leestijd

De eerste foto van de Wi-Fi-versie van de Samsung Galaxy Tab is uitgelekt. Links zie je hoe de tabletcomputer van Samsung eruit ziet. Een groot verschil met de 3G-versie van de Galaxy Tab, nietwaar? Voor de rest verschillen de twee tablets niet zoveel, behalve dan dat je met de Wi-Fi-versie afhankelijk bent van een draadloos netwerk of hotspot om te surfen op het internet.

De tablet van Samsung heeft een zeven inch capacitief beeldscherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels. Daarnaast is er 16 GB interne geheugen beschikbaar om applicaties op te slaan, maar gebruikers kunnen ook een MicroSD-kaart in het apparaat schuiven. De Galaxy Tab heeft een camera aan de voorkant en een camera aan de achterkant.

Lees verder na de advertentie.

Nu wil je natuurlijk weten hoeveel de Wi-Fi-versie kost. Helaas is daar nog niets over bekend. Het is sowieso zeker dat de Wi-Fi-versie minder dan 749 euro gaat kosten (de adviesprijs van de 3G-versie), maar dat is logisch.

Update
Het blijkt niet de Wi-Fi-versie van de Galaxy Tab, maar een nieuwe slide-tablet te zijn. Deze tabletcomputer draait niet op Android.

Galaxy Tab: 150 euro cashback

Nog even een tip: bij Vodafone krijg je vanaf nu 150 euro retour wanneer je een Galaxy Tab koopt. Je betaalt 750 euro voor een Galaxy Tab, maar krijgt 150 euro terug. In principe betaal je dus 600 euro.

Via: Frandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu