De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze Android-smartphone licht op in het donker

Redactie
9 september 2015, 17:15
1 min leestijd
Deze Android-smartphone licht op in het donker

Fabrikant Wiko kondigde tijdens de IFA vijf nieuwe smartphones aan, maar was blijkbaar nog niet klaar. Met de Fever kondigt het bedrijf een heuse glow in de dark-smartphone aan.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Wiko Fever

Bijzonder aan de Wiko Fever is het ‘glow in the dark’-design, waardoor de telefoon gemakkelijk terug te vinden is in het donker. Overdag absorbeert de telefoon zonlicht, dat fosforescerend wordt zodra het licht uit gaat. Bovendien moet het 5,2 inch-display (1920 bij 1080 pixels) van de smartphone een verbeterde leesbaarheid in zonlicht hebben en scherp ogen dankzij de  pixeldichtheid van 421 ppi. De achterkant voelt volgens Wiko als leer dankzij het gebruik van soft-touch plastic.

wiko fever

Verder is de Fever voorzien van (op papier) prima specs, waaronder een 1,3GHz octacore-processor, 3GB werkgeheugen, 4G-support en een 2900mAh-accu. De smartphone draait op de meest recente versie van Android (5.1 Lollipop). Aan de voorkant is Fever uitgerust met een 5 megapixel-camera. De 13 megapixel-camera aan de achterkant beschikt onder meer over een super nachtmodus en een video-in-video-functie waardoor met beide camera’s tegelijkertijd een opname gemaakt kan worden.

Wiko laat weten dat de Fever vanaf november beschikbaar komt voor 199,99 euro.

Via: Wiko
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Wiko Fever
Wiko Fever

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu