De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wiko Wax: selfiesmartphone met Nvidia Tegra 4i voor 200 euro

Redactie
24 maart 2014, 12:41
1 min leestijd
Wiko Wax: selfiesmartphone met Nvidia Tegra 4i voor 200 euro
wiko wax

De Franse smartphonemaker Wiko komt met een smartphone waarbij de frontcamera meer megapixels bevat dan de camera aan de achterzijde: 8 tegenover 5 megapixels. De Wiko Wax is daarmee één van de eerste smartphones waar het maken van een selfie belangrijker is dan het schieten van een ‘normale’ foto. Ook is de Wiko Wax het eerste toestel met een Tegra 4i-chip, de minder krachtige versie van de Tegra 4 met een 1,7GHz quadcore-processor en 60 grafische kernen.

Verder is de Wiko Wax voorzien van een 4,7 inch-scherm met een 720p-resolutie, 1GB aan werkgeheugen, 4GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaart uitbreidbaar is en Android 4.3 Jelly Bean. Het toestel komt in een zwart en wit model, heeft een plastic achterkant en maakt gebruik van touchscreen-knoppen waardoor apps als YouTube het volledige scherm kunnen gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Wiko Wax maar 200 euro

De Wiko Wax wordt verkocht voor een adviesprijs van 200 euro, en de verkoop begint in Italië waarna Frankrijk en Duitsland snel volgen. Ook ondersteunt de Nvidia-chip van de selfiesmartphone 4g-netwerken, waarmee je ook in Nederland 4g kunt ontvangen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Wiko Wax
Wiko Wax

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu