Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Win één van de vijf crewkaarten voor Droidcon Nederland

Redactie
24 september 2011, 15:00
1 min leestijd
Win één van de vijf crewkaarten voor Droidcon Nederland
Win één van de vijf crewkaarten voor Droidcon Nederland

Droidcon is een belangrijk Android-evenement dat ook dit jaar weer in Nederland neerstrijkt. Op 22 en 23 november zal Droidcon 2011 in Amsterdam worden gehouden. AndroidPlanet is officieel mediapartner van Droidcon Nederland en gaf eerder al drie toegangskaarten weg voor de Android-conferentie. Nu heeft de organisatie van Droidcon vijf crewkaarten beschikbaar gesteld voor enthousiaste Android-liefhebbers die graag met het evenement mee willen helpen.

Lees verder na de advertentie.

Droidcon Nederland 2011

Droidcon is een tweedaags evenement dat gericht is op de invloed van Android op de toekomst. Het is bedoeld voor ontwikkelaars, ontwerpers, bedrijven en een ieder de geïnteresseerd is in Google`s mobiele besturingssysteem. Tijdens Droidcon zullen dit jaar vier thema`s centraal staat: Android@Home (gebruik van Android in huis), Ice Cream Sandwich, Android-tablets & verdere ontwikkeling en NFC & veiligheid. Dit jaar zullen onder meer diverse Googlers en het team van CyanogenMod aanwezig zijn. Wil je zelf naar Droidcon toe, dan kun je op de site van Droidcon terecht voor meer details.

Win één van de vijf crewkaarten

Als je kans wilt maken op één van de vijf crewkaarten dan kun je een mailtje sturen naar dit adres met je contactgegevens en het antwoord op de vraag waarom jij als Android-liefhebber geschikt bent om als crewmember aan de slag te gaan. De actie sluit op 30 september. Vlak hierna zullen de vijf winnaars bekend worden gemaakt.

Droidcon 2011
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu