De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

WIN: 5×2 kaarten voor tech-event Bright Day

Redactie
15 november 2013, 11:03
1 min leestijd
WIN: 5×2 kaarten voor tech-event Bright Day
Bright Day

Afgelopen mei organiseerde lifestyle- en tech-website Bright voor het eerste de Bright Day, een evenement waar het allernieuwste op het gebied van technologie en gadgets is te zien. Zo stonden onder andere Google Glass, de elektrische Tesla Model S-auto en 3D-controller Leap op het menu.

De tweede editie van de Bright Day vindt plaats op 23 november in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam en jij kunt er gratis naartoe! In samenwerking met Bright verloten we 5×2 kaartjes voor het evenement. Deze kosten normaal gesproken 25 euro en zijn te bestellen via de website. Lees verder en kom erachter hoe je ze gratis kunt bemachtigen.

Lees verder na de advertentie.

Winnaars 5×2 kaartjes voor Bright Day

Meedoen en gratis toegangskaarten winnen voor Bright Day was heel simpel! Door @AndroidPlanet te volgen op Twitter en het actiebericht te retweeten, maakte je direct kans op gratis deelname aan de Bright Day.

Update: de winnaars van deze actie zijn geworden:

  • Nathalie Hendrix (@NHX1970)
  • Hans de Kleine (@hansdekleine)
  • Jeroen Vonk (@realSparkOne)
  • Yoeri van Meurs (@yoerivmeurs)
  • Joel Haasnoot (@webguy)

Tweede editie Bright Day vol met gadgets

Nuna6

Ook op de tweede editie van de Bright Day zijn er diverse interessante technologieën en gadgets om te ontdekken. Zo kun je als bezoeker een proefrit maken in de Renault Zoe, kennismaken met de lasermachine van Uncover Lab en luisteren naar een geluidscompositie van je eigen DNA. Daarnaast passeren de Nexus 5, PlayStation 4, diverse nieuwe Apple-producten en Stella, een vierpersoonswagen op zonne-energie, de revue.

Meer informatie is te vinden op de website van Bright

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's