WIN een limited edition KitKat Android candybar!

Gijs Ettes
7 oktober 2013, 10:50
1 min leestijd
WIN een limited edition KitKat Android candybar!
Android KitKat win

Android 4.4 KitKat wordt binnenkort gelanceerd en dat vieren we met een smakelijke verrassing! In samenwerking met KitKat mag AndroidPlanet 1 van de 12 exclusieve KitKat Android candybars verloten.

Kans maken is heel simpel! Volg AndroidPlanet op Twitter, retweet het actiebericht en wie weet geniet jij binnenkort van die heerlijke KitKat Android candybar! Meedoen kan t/m vanavond 20.00 uur, waarna we op Twitter de winnaar bekendmaken.

Lees verder na de advertentie.

kitkat android

KitKat en Android

Na Jelly Bean, Ice Cream Sandwich en Honeycomb heeft Google voor de nieuwste versie van Android gekozen voor de zoete naam KitKat. Aanvankelijk leek de keuze voor de candybar een grap, maar niets is minder waar: Android 4.4 KitKat komt er toch echt en een standbeeld van de chocolade robot staat ook al een tijdje in de voortuin van het hoofdkantoor van Google.

Voor wat betreft de KitKat Android: deze snoepreep mag geen enkele fAndroid met een voorliefde voor chocolade missen! Dit is een KitKat in de vorm van het welbekende Android robotje, die het beste van twee werelden combineert. De  candybar komt in een fraaie exclusieve verpakking, waarvan er slechts 12 in Nederland beschikbaar zijn. Waar wacht je nog op; meedoen met die Twitter-actie!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu