Placeholder
Redactie

ereading-logoUitgeverij Jakajima organiseert dit jaar voor de tweede keer het e-reading event; een bijeenkomst waar je een complete dag wordt bijgepraat hoe ebooks, ereaders en tablets de manier waarop we lezen beïnvloeden. Het evenement wordt 24 maart 2011 gehouden op de High Tech Campus in Eindhoven. Op het e-reading event zijn diverse spelers van de partij: leveranciers van content en hardware, maar ook system integrators en softwarebedrijven. AndroidPlanet mag als mediapartner van dit event een aantal toegangskaarten t.w.v. €325 euro weggeven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Alles wat je hiervoor hoeft te doen is uiterlijk maandag 14 maart, 15:00 uur je naam, firmanaam en e-mailadres op te geven. Uit de inzendingen trekken wij willekeurig drie winnaars. Meer informatie over het e-reading event vind je in ons eerdere artikel of op de website: e-reading event 2011.
De inschrijving is nu gesloten. De winnaars ontvangen 16:00 uur bericht via e-mail.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.