Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Winactie Android Planet 10 jaar – 10 december: cadeaukaart van MediaMarkt

Colin Baak
10 december 2019, 15:00
2 min leestijd
Winactie Android Planet 10 jaar – 10 december: cadeaukaart van MediaMarkt

Het is alweer 10 december en dat betekent weer kans op een nieuwe prijs. Android Planet geeft tot en met 24 december elke werkdag een mooi cadeau weg. Vandaag maak je kans op een cadeaukaart van MediaMarkt, winnen maar!

Android Planet bestaat 10 jaar winactie

Van 2 tot en met 24 december maak jij elke werkdag kans op toffe prijzen bij Android Planet. Alle informatie over deze actie vind je op de speciale Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina.

10 december: cadeaukaart van MediaMarkt

MediaMarkt-cadeaukaart

Let op: meedoen met de actie is niet meer mogelijk. Houd Android Planet in de gaten, want vanmiddag rond 15.00 verschijnt er een nieuwe winactie!

Na verschillende mooie smartphones en een tablet is het tijd voor een ander mooi cadeau! Wat is er nou leuker dan zelf iets uitzoeken? Vandaag maak je dan ook kans op een cadeaukaart van de MediaMarkt. Daarmee kun je helemaal zelf bepalen wat je ermee wil kopen.

Toch een (deel van) een smartphone, een speaker, headset of iets heel anders? Het maakt ons helemaal niet uit, wij willen alleen maar dat jij er blij van wordt. De waarde van de kaart bedraagt 100 euro. Laat je het ons wel even weten wat je ervan gekocht hebt als je wint?

Voor deze winactie willen we MediaMarkt bedanken, die de cadeaukaart hebben gesponsord!

Zie je onderstaand formulier niet? Klik dan hier!

Winnaar dagprijs 9 december

Gisteren maakte je kans op de trendy Alcatel 3X. Uit de vele inzendingen hebben we volstrekt willekeurig één winnaar gekozen, en dat is geworden…

Johan uit Someren

We vroegen daarbij naar de beeldschermverhouding van de Alcatel 3X (2019) wat 20 bij 9 is.

Niet gewonnen? Geen probleem, want tot en met 24 december geven we nog veel meer prijzen weg! Alles over deze maand vol cadeaus lees je op de Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina. Elke dag weten wat je kunt winnen? Download dan de Android Planet-app of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu