De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Winactie Android Planet 10 jaar – 23 december: camera’s genoeg dankzij de Xiaomi Mi Note 10

Colin Baak
23 december 2019, 15:00
3 min leestijd
Winactie Android Planet 10 jaar – 23 december: camera’s genoeg dankzij de Xiaomi Mi Note 10

Het weekend is voorbij en vandaag is het 23 december. Dat betekent dat we bijna aan het einde zijn van onze Android Planet 10 jaar-winactie. Vandaag maak je echter kans op een nieuwe topper, de Xiaomi Mi Note 10, met vijf camera’s op de achterkant.

Android Planet bestaat 10 jaar winactie

Van 2 tot en met 24 december maak jij elke werkdag kans op toffe prijzen bij Android Planet. Alle informatie over deze actie vind je op de speciale Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina.

23 december: win de Xiaomi Mi Note 10

Let op: meedoen met de actie is niet meer mogelijk. Houd Android Planet in de gaten, want vanmiddag rond 15.00 verschijnt er een nieuwe winactie!

De Mi Note 10 van Xiaomi is gepresenteerd in november van dit jaar en is de nieuwe cameratopper van de Chinese fabrikant. Bij dit toestel draait het onder andere om de grote hoeveelheid aan camera’s en de mogelijkheden daarvan. Zo schiet je scherpe selfies dankzij de frontcamera met een resolutie van 32 megapixel. Op de achterkant zijn daarnaast nog eens vijf camera’s aanwezig.

Met de hoofdcamera schiet je plaatjes van maximaal 108 megapixel, vol detail dus. Zodoende kun je ook na het schieten nog makkelijk inzoomen of uitsnedes maken. De tweede camera kun je objecten tot 50 keer dichterbij halen. Daarbij gaat het wel om digitale zoom met wat verlies van kwaliteit. Ook kun je portetfoto’s maken, waarbij het onderwerp scherp wordt vastgelegd en de achtergrond juist wat wazig.

De vierde en vijfde camera kun je gebruiken om groothoekfoto’s te of juist foto’s te maken van objecten heel dicht bij. Al met al genoeg mogelijkheden om in elke situatie een prachtig plaatje te schieten. Ook het gebruik van kunstmatige intelligentie of verschillende filters is mogelijk.

Er is 6GB werkgeheugen aanwezig in de Mi Note 10 en de processor is de Snapdragon 730G van Qualcomm. Die combi levert genoeg kracht op voor multitasking of het spelen van een game. Xiaomi heeft gekozen voor een batterij van 5260 mAh, waarmee je makkelijk de dag doorkomt. Opladen kan met maximaal 30 Watt, maar draadloos opladen is niet mogelijk.

Xiaomi Mi Note 10

Tot slot is het scherm een amoled-variant van 6,47 inch met afgeronde schermranden. Het display heeft een resolutie van 2340 bij 1080 pixels, waardoor alles er prachtig uitziet. De witte variant heeft een parelmoer-effect, waardoor deze er in elke hoek net wat anders uitziet. Het toestel draait op Android 9.0 Pie met de eigen MIUI-schil, die bekend staat om de vele aanpassingen.

Voor deze winactie willen we Xiaomi bedanken, die de Mi Note 10 hebben gesponsord!

Zie je onderstaand formulier niet? Klik dan hier!

Winnaar dagprijs 20-22 december

Afgelopen weekend maakte je kans op een Gigaset GS290. Uit de vele inzendingen hebben we volstrekt willekeurig één winnares gekozen, en dat is geworden…

Annett uit Harderwijk

We vroegen naar wat je allemaal kon met een volle acculading van de Gigaset GS290. Het goede antwoord daarop was 34 uur muziek afspelen of acht uur video afspelen, plus acht uur bellen.

Niet gewonnen? Geen probleem, want tot en met 24 december geven we nog veel meer prijzen weg! Alles over deze maand vol cadeaus lees je op de Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina. Elke dag weten wat je kunt winnen? Download dan de Android Planet-app of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu