Winactie Android Planet 10 jaar – de prijsvraag van 3 december

Colin Baak
3 december 2019, 15:00
2 min leestijd
Winactie Android Planet 10 jaar – de prijsvraag van 3 december

We zijn alweer toe aan het weggeven van een nieuwe toffe prijs! Onze winactie van 3 december staat nu live. Vandaag maak je kans op de 9X, een smartphone van fabrikant Honor. Hoe je dat toestel kunt winnen, check je in dit artikel.

Android Planet bestaat 10 jaar winactie

Van 2 tot en met 24 december maak jij elke werkdag kans op toffe prijzen bij Android Planet. Alle informatie over deze actie vind je op de speciale Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina.

3 december: maak kans op een Honor 9X

Let op: meedoen met de actie is niet meer mogelijk. Houd Android Planet in de gaten, want vanmiddag rond 15.00 verschijnt er een nieuwe winactie!

Vandaag (3 december) maak je kans op een Honor 9X. Het toestel heeft een Nederlandse adviesprijs van 199 euro. Voor dat bedrag krijg je echter een zeer compleet toestel. Het scherm bevat geen inkeping, omdat er een uitschuifbare selfiecamera in de smartphone zit.

Op de achterkant vind je drie camera’s met elk hun eigen unieke mogelijkheid. Foto’s maak je van maximaal 48 megapixel, maar ook een camera voor diepte-informatie is aanwezig. Daardoor maak je met de 9X prima portetfoto’s. Op de achterkant zit ook een groothoekcamera. Daarmee schiet je kiekjes met een wijdere hoek van bijvoorbeeld gebouwen of landschappen.

De accu heeft een capaciteit van 4000 mAh en is op te laden via de usb-c-poort. Meer weten over wat de Honor 9X allemaal nog meer te bieden heeft? Check dan het uitgebreide artikel over de Honor 9X winactie.

Let op: meedoen met deze Honor 9X-actie kan gedurende een hele week, in plaats van een werkdag. Deelnemen kan dus tot en met dinsdag 10 december, dus je hebt genoeg tijd om je in te schrijven. Veel succes!

Voor deze winactie willen we Honor bedanken, die de 9X hebben gesponsord!

Zie je onderstaand formulier niet, klik dan hier

Winnaar dagprijs 2 december

Gisteren maakte je kans op een tablet van Alcatel inclusief keyboardcover, om zo nog sneller te kunnen typen. Uit de vele inzendingen hebben we volstrekt willekeurig één winnares gekozen, en dat is geworden…

Els uit Voorburg

We vroegen hoe fabrikant Alcatel aan zijn naam kwam. Het juiste antwoord komt van de naam van de voorganger van de producent. Dat was namelijk Alsace Cable and Telephony.

Niet gewonnen? Geen probleem, want tot en met 24 december geven we nog veel meer prijzen weg! Alles over deze maand vol cadeaus lees je op de Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina. Elke dag weten wat je kunt winnen? Download dan de Android Planet-app of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu