De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Winactie Android Planet 10 jaar – 4 december: Gigaset GS195 met grote accu

Colin Baak
4 december 2019, 15:00
2 min leestijd
Winactie Android Planet 10 jaar – 4 december: Gigaset GS195 met grote accu

We hebben er weer zin in en de winactie van Android Planet van 4 december is nu ook beschikbaar! Vandaag kun je de Gigaset GS195 winnen, een smartphone met Duitse bouwkwaliteit. Wat je daar precies voor moet doen, lees je in dit artikel.

Android Planet bestaat 10 jaar winactie

Van 2 tot en met 24 december maak jij elke werkdag kans op toffe prijzen bij Android Planet. Alle informatie over deze actie vind je op de speciale Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina.

4 december: win een Gigaset GS195

Let op: meedoen met de actie is niet meer mogelijk. Houd Android Planet in de gaten, want vanmiddag rond 15.00 verschijnt er een nieuwe winactie!

Vandaag (4 december) is het tijd om de Gigaset GS195 weg te geven aan een gelukkige lezer van Android Planet. Het toestel heeft een glazen behuizing, wat zorgt voor een premium uiterlijk. Op de achterkant vind je de dubbele camera en vlotte vingerafdrukscanner. Met die twee camera’s schiet je onder makkelijk portetfoto’s. Daarbij komt het onderwerp op de foto nog beter naar voren, terwijl de achtergrond juist mooi wazig is.

Gigaset GS195

Het toestel is gefabriceerd in de eigen fabriek in Bocholt, Duitsland. De GS195 heeft een scherm aan boord van 6,18 inch met een resolutie van 2246 bij 1080 pixels. Daardoor is elke foto, video of website prima te bekijken op dit toestel. In de notch aan de bovenkant vind je de frontcamera en verschillende sensoren. Daarmee gebruik je onder andere gezichtsontgrendeling.

Er is plaats voor twee simkaarten én een micro-sd-geheugenkaartje. Daarmee kun je het interne geheugen van 32GB makkelijk en snel uitbreiden. De processor levert genoeg kracht voor apps als WhatsApp, Disney Plus of een simpele game.

Het toestel draait op een pure versie van Android Pie. Daarbij zijn dus geen onnodige apps door de fabrikant toegevoegd. Tot slot kun je de 4000 mAh-accu makkelijk opladen via de usb-c-poort en het toestel zelf ook als powerbank gebruiken. Zo kun je makkelijk andere apparaten opladen, wat handig is voor onderweg.

Voor deze winactie willen we Gigaset bedanken, die de GS195 hebben gesponsord!

Zie je onderstaand formulier niet? Klik dan hier!

Winnaar dagprijs 3 december

Gisteren maakte je kans op een blauwe Honor 9X. Die actie loopt echter tot en met dinsdag 10 december, dus de winnaar of winnares laat nog even op zich wachten.

Niet gewonnen? Geen probleem, want tot en met 24 december geven we nog veel meer prijzen weg! Alles over deze maand vol cadeaus lees je op de Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina. Elke dag weten wat je kunt winnen? Download dan de Android Planet-app of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu