Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Winactie Android Planet 10 jaar – 5 december: fijne beats met de OnePlus Bullets Wireless 2

Colin Baak
5 december 2019, 15:00
2 min leestijd
Winactie Android Planet 10 jaar – 5 december: fijne beats met de OnePlus Bullets Wireless 2

De nieuwe winactie van 5 december staat live. Vandaag maak je kans op een mooie headset van OnePlus. Met de Bullets Wireless 2 geniet je uren draadloos van muziek. Hoe je deze prijs kunt winnen, check je in dit artikel.

Android Planet bestaat 10 jaar winactie

Van 2 tot en met 24 december maak jij elke werkdag kans op toffe prijzen bij Android Planet. Alle informatie over deze actie vind je op de speciale Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina.

5 december: heerlijke beats met OnePlus Bullets Wireless 2

Let op: meedoen met de actie is niet meer mogelijk. Houd Android Planet in de gaten, want vanmiddag rond 15.00 verschijnt er een nieuwe winactie!

We zijn alweer aangekomen bij de dagprijs van 5 december. Vandaag geven we de OnePlus Bullets Wireless 2-headset weg. Deze koptelefoon met een adviesprijs van 99 euro biedt ondersteuning voor Warp Charge. Daarmee kun je na tien minuten opladen alweer tien uur muziek luisteren. Met een volle accu kun je zo’n 18 uur genieten van je muziek.

Dankzij de kleine magneten in de oordopjes klikken ze aan elkaar als je ze even niet gebruikt. Een handige functie is dat de muziek dan direct wordt gepauzeerd.  Haal je de oordoppen weer los van elkaar, dan begint de muziek weer te spelen. Daarbij kun je makkelijk wisselen tussen de apparaten waarmee je muziek wil luisteren.

OnePlus Bullets Wireless 2

Tot slot kun je natuurlijk ook gesprekken voeren via de Bullets Wireless 2; fijn voor in het openbaar vervoer of bijvoorbeeld de auto. Ook is er integratie aanwezig met de Google Assistent. Vraag even naar het aankomende weerbericht, kies voor een specifieke afspeellijst van Spotify of check even of het druk wordt op de weg.

Voor deze winactie willen we OnePlus bedanken, die de Bullet Wireless 2 hebben gesponsord!

Zie je onderstaand formulier niet, klik dan hier

Winnaar dagprijs 4 december

Gisteren maakte je kans op de Gigaset GS195. Uit de vele inzendingen hebben we volstrekt willekeurig één winnaar gekozen, en dat is geworden…

Rogier uit Best

We vroegen hoeveelste smartphone de Gigaset GS195 was die uit de Duitse fabriek in Bocholt rolde. Het juiste antwoord daarvan was de derde.

Niet gewonnen? Geen probleem, want tot en met 24 december geven we nog veel meer prijzen weg! Alles over deze maand vol cadeaus lees je op de Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina. Elke dag weten wat je kunt winnen? Download dan de Android Planet-app of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu