Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Winactie: begin het schooljaar goed met een MediaMarkt-cadeaukaart van € 100,- (ADV)

Advertentie
5 augustus 2019, 13:00
3 min leestijd
Winactie: begin het schooljaar goed met een MediaMarkt-cadeaukaart van € 100,- (ADV)

Of je nu staat te popelen om het klaslokaal in te sprinten, of toch nog liever even met je hoofd tussen de palmbomen blijft: het nieuwe schooljaar begint sowieso uitstekend met deze cadeaukaart van 100 euro, die Android Planet in samenwerking met MediaMarkt weggeeft.

UPDATE: De MediaMarkt Merkenweek is voorbij. De winnaar van de cadeaukaart is geworden…

Arie Guijt

Maak kans op een MediaMarkt-cadeaukaart van € 100,- tijdens het maandthema Back to School

Nog even en de scholen gaan weer van start. Het nieuwe schooljaar begin je natuurlijk zo goed voorbereid mogelijk. Een nieuwe agenda, verse pennen, een gloednieuwe broodtrommel en wellicht dat je smartphone, laptop of tablet ook wel toe zijn aan vervanging.

In augustus staat het maandthema van Android Planet daarom in het teken van Back to School. Dat doen we in samenwerking met MediaMarkt, dat zich met verschillende aanbiedingen ook extra sympathiek voor de schoolgangers inzet.

MediaMarkt viert Merkenweek met veel korting

Om deze maand extra positief te beginnen, geven we samen met MediaMarkt een cadeaukaart van € 100,- weg. Dat komt goed uit, want de komende week pakt de marktleider in consumentenelektronica flink uit met zijn Merkenweek, waarbij verschillende smartphone-, tablet- en computermerken met flinke kortingen stunten. Kun je dus niet wachten om je apparaat te kopen, dan zit je nu gebakken.

Smartphones:

Mocht je voor het begin van het nieuwe schooljaar toe zijn aan een nieuwe smartphone, dan ben je nu bij Mediamarkt aan het juiste adres. De elektronicagigant stunt met kortingen op verschillende merken smartphones, zoals die van Samsung, Huawei en Motorola.

Tot 25% korting op verschillende Samsung-smartphones
Tot 20% korting op verschillende Huawei-smartphones
15% korting op verschillende Motorola-smartphones
10% korting op verschillende OPPO-smartphones
15% korting op verschillende Alcatel-smartphones

samsung galaxy s10 prijsdaling

Tablets

Werk je in het klaslokaal graag met een Android-tablet? Dat komt goed uit: er zijn ook verschillende tablets bij MediaMarkt momenteel in de aanbieding.

15 procent korting op verschillende Lenovo-tablets
Korting op verschillende Samsung-tablets

Computers

Staat het komende schooljaar in het teken van opstellen, scripties of andere producties? Dan kun je wellicht een nieuwe desktop of laptop gebruiken. MediaMarkt geeft flinke kortingen op computers.

15 procent korting op verschillende Lenovo-laptops, -desktops en -monitoren
15 procent korting op verschillende HP-laptops, -desktops en -monitoren

Goed om te weten: een gedeelte van de korting op de artikelen is in de prijs verwerkt, een deel wordt in het winkelwagentje toegepast. Zie je een aanbieding die je bevalt? Wees er dan snel bij, want voor alle promoties geldt: op is op!

Zo maak je kans op de MediaMarkt-cadeaukaart

Zie je het wel zitten om je schooljaar extra goed te beginnen met het winnen van die cadeaukaart van € 100,-? Je maakt kans op deze MediaMarkt-prijs door op de onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen. Weet jij op een leuke en originele manier antwoord te geven op de vraag welk Back to School-artikel voor jou het meest onmisbaar is? Dan maak jij kans op deze mooie prijs!

We verloten onder alle inzenders één cadeaubon met een waarde van € 100,-. Meedoen kan tot en met 19 augustus. Ben jij de winnaar van de prijs? Dan nemen we contact met je op en zorgen we dat de prijs jouw kant op komt. Good luck!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu