En de winnaar van de Huawei FreeBuds 3 is…
Colin Baak

Tijdens Valentijn maakte je bij Android Planet kans op de nieuwe rode versie van de Huawei FreeBuds 3. De winnaar is nu bekend, check dus snel of jij deze draadloze oordopjes opgestuurd krijgt!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Winnaar van de FreeBuds 3 van Huawei

We geven regelmatig smartphones en andere toffe prijzen weg bij Android Planet. Zo ook met Valentijn, waar je kans maakte op de Huawei FreeBuds 3, Valentijn Rood Editie. Dank aan iedereen voor het meedoen! Uit alle deelnemers hebben we volstrekt willekeurig één winnaar gekozen, en dat is geworden…

Robin uit Zaandam!

Gefeliciteerd, Robin! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op. Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt aankomende tijd nog verschillende andere prijsvragen verwachten van ons. Blijf de Android Planet-app en onze nieuwsbrief checken om kans te maken op smartphones en andere gadgets.

Meer over de FreeBuds 3

Deze draadloze oordopjes zijn voorzien van noise cancellation. Daarmee filter je omgevingsgeluid weg en zo geniet je altijd en overal van jouw favoriete muziek. De set bestaat uit twee losse oordopjes en een opbergdoosje waarin je ze mee kunt nemen.

Huawei Freebuds 3

Die opbergcase bevat ook een ingebouwde accu, die bedraad of draadloos op te laden is. Zo luister je met de FreeBuds 3 op een volle lading tot vier uur lang muziek. De ingebouwde accu van het doosje zorgt er ook voor dat je de draadloze oordopjes nog eens vier keer volledig kunt opladen.

Wil je de Huawei FreeBuds 3 zelf kopen? Dan kun je terecht bij Belsimpel, Bol.com of Coolblue.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.