De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

En de winnaar van het OnePlus-goodiepakket is…

Wouter Nijsen
15 augustus 2019, 13:04
1 min leestijd
En de winnaar van het OnePlus-goodiepakket is…

Onlangs maakte je bij Android Planet kans op een OnePlus-goodiepakket ter waarde van 250 euro. De winnaar is bekend, dus check snel of jij er met de prijs vandoor gaat!

Winnaar van OnePlus-goodiepakket

Android Planet bestaat alweer tien jaar en dat vieren we het hele jaar door met toffe prijsvragen. In samenwerking met OnePlus geven we een goodiepakket weg met allerlei toffe accessoires van de fabrikant. Denk hierbij aan de Bullet Wireless 2-oordopjes, de OnePlus Warp Charge 30 Car Charger en Explorer Backpack van OnePlus.

Veel van jullie hebben meegedaan aan de prijsvraag, en daarvoor willen we jullie bedanken! Uit alle deelnemers hebben we volstrekt willekeurig één winnaar gekozen, en dat is geworden…

Henry Vervoort uit Ottersum!

Gefeliciteerd, Henry! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op. Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt dit jaar nog verschillende andere prijsvragen verwachten van ons. Blijf de Android Planet-app dus checken om kans te maken op smartphones en andere gadgets. Of volg ons via de nieuwsbrief, zodat je de belangrijkste Android-nieuwtjes elke dag automatisch in je inbox krijgt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's