En de winnaars van de Gigaset GS195 en GS290’s zijn…

Colin Baak
15 januari 2020, 14:45
2 min leestijd
En de winnaars van de Gigaset GS195 en GS290’s zijn…

Onlangs zocht Android Planet drie lezers die een smartphone van Gigaset willen testen. De winnaars zijn nu bekend, dus check snel of jij zo’n toestel mag testen en houden!

Winnaars Gigaset en Android Planet-testpanel

Wat is er nou toffer dan een toestel testen, je ervaringen opschrijven en die gepubliceerd zien worden in een artikel op de grootste Android-website van Nederland? Dat dachten wij ook, en daarom maakte je in samenwerking met Gigaset kans op één van de toestellen van die Duitse fabrikant.

Je maakte kans op de Gigaset GS195 of één van de Gigaset GS290-toestellen. Uit de vele deelnemers hebben we volstrekt willekeurig drie personen getrokken. Dat zijn geworden…

Michiel uit Deventer –> Gigaset GS195 (grijs)
Ruud uit Dieren –> Gigaset GS290 (grijs)
Edo uit Huizen –> Gigaset GS290 (wit)

De drie gekozen testers gaan aan de slag met hun toestellen, waarbij ze onder andere de prestaties in het algemeen bekijken. Ook bekijken ze de accuduur en schermkwaliteit. Daarbij zijn we natuurlijk benieuwd naar wat ze van het design vinden, en van de kiekjes die de camera’s schieten.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt dit jaar verschillende andere prijsvragen van ons verwachten. Blijf daarvoor de Android Planet-app en onze nieuwsbrief checken om kans te maken op smartphones en andere gadgets.

Gigaset GS290

Meer over de Gigaset GS195 en GS290

De GS195 heeft een 6,2 inch-scherm met een inkeping aan de bovenkant. De behuizing is van glas en op de achterkant zit een dubbele camera en vingerafdrukscanner. De GS290 is uitgerust met een display van 6,3 inch en bevat ook een kleine notch. Beide toestellen hebben een dubbele camera op de achterkant. Daarmee maak je snel en makkelijk een portretfoto met vervaagde achtergrond.

Het uitbreiden van het interne geheugen kan bij de GS190 en GS290 makkelijk met een micro-sd-geheugenkaartje. Door de behuizing van glas zien de toestellen er premium uit en liggen ze fijn in de hand. Het kleinste model heeft een 4000 mAh-accu aan boord, terwijl de GS290 een 4700 mAh-batterij heeft. Tot slot levert Gigaset de toestellen met Android 9.0 (Pie).

Niet gewonnen, maar toch interesse in zo’n toestel? Check dan onze prijsvergelijkers van de Gigaset GS195 en Gigaset GS290. De smartphones zijn los te koop, maar ook in combinatie met een abonnement.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Gigaset GS195
Gigaset GS195

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu