En de winnaars van de Honor 9X Pro zijn…
Colin Baak

Onlangs maakte je bij Android Planet kans op een Honor 9X Pro. De winnaars van de prijsvraag zijn nu bekend. Check dus snel of jij diegene bent die de smartphone krijgt opgestuurd!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Winnaars van de Honor 9X Pro

Regelmatig zijn er op Android Planet prijsvragen te vinden, waar je de tofste prijzen kunt winnen. Onlangs maakte je kans op een Honor 9X Pro. Uit de vele inzendingen hebben we volstrekt willekeurig twee winnaars gekozen en dat zijn geworden…

Sander uit Sint Michielsgestel
&
Tommy uit Diest (België)

Gefeliciteerd beiden en de toestellen zijn inmiddels opgestuurd! Deze keer niet gewonnen? Niet getreurd, want ook dit jaar komen er nog allerlei mooie prijzen aan. Blijf de Android Planet-app en onze nieuwsbrief checken om kans te maken op smartphones en andere gadgets.

Honor 9X Pro

Meer over de Honor 9X Pro

De Honor 9X Pro heeft een adviesprijs van 249 euro en valt op door het volledige scherm van 6,59 inch. Het toestel heeft een uitschuifbare selfiecamera en drie camera’s op de achterkant. De primaire camera schiet plaatjes van 48 megapixel en ook is er een 8 megapixel-groothoeklens aanwezig. Met de derde camera leg je diepte-informatie vast, voor een goede portetfoto.

Er is een midrange-processor aanwezig, samen met 6GB werkgeheugen en 256GB aan uitbreidbare opslag. Die combinatie zorgt ervoor dat je met de 9X Pro elke taak prima aankan. De accu is 4000 mAh groot en het toestel draait op Android 9.0 (Pie). Gebruikmaken van Google-diensten en -services kan niet. Daarvoor levert Honor het toestel met een eigen pakket van diensten. Applicaties en games zijn uit de eigen AppGallery te downloaden.

Lees het laatste nieuws over Honor

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.