De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Winnaars LG 3D Film Contest zijn bekend

Redactie
8 augustus 2011, 17:15
3 min leestijd
Winnaars LG 3D Film Contest zijn bekend
3d tv contest

Afgelopen vrijdag was de deadline van de LG 3D Film Contest, waarmee je door het inzenden van een filmpje kans maakte op een gloednieuwe LG Optimus 3D Speed. Inmiddels zijn de winnaars bekend en op de hoogte gesteld. Zij krijgen binnenkort een LG Optimus 3D Speed toegestuurd en gaan de komende dagen aan de slag om hun filmpje om te zetten naar een 3D-variant. Op het hoofdkantoor van LG in Amstelveen zullen deze filmpjes op 18 augustus in ‘premiere’ gaan. De maker van het beste filmpje maakt daarbij ook nog kans op een LG CINEMA 3D-televisie. Hieronder lees je wie de finalisten zijn!

Lees verder na de advertentie.

De winnaars staan in willekeurige volgorde:

Alle winnaars willen we natuurlijk hartelijk feliciteren met hun prijs! Alle winnende filmpjes zijn te vinden op het YouTube-kanaal van LG, tabblad ‘3D Film Contest’. Binnenkort lees je meer over de 3D-filmpjes van de zes prijswinnaars eruit zien en welke deelnemer uiteindelijk met de LG CINEMA 3D-televisie naar huis gaat.

Er is een oplossing gevonden voor het feit dat het filmpje van Madurodam niet aan de voorwaarden voldeed. Hieronder lees je de reactie van LG.

Samen met de drie deelnemende platformen hebben we 6 finalisten gekozen voor de LG 3D Film Contest. Tot onze spijt hebben we bemerkt dat één van de inzendingen niet aan de regels voldoet. Bij deze willen we daarom de procedure verder uitleggen.

Androidworld, Androidplanet en MobileCowboys hebben ieder aangegeven welke filmpjes zij het beste vonden. Bij LG hebben we ook een aantal filmpjes uitgekozen. Op basis van deze lijsten hebben we de filmpjes een aantal punten toegekend en de 6 filmpjes met de meeste punten gingen door naar de finale.

Natuurlijk hebben we gekeken of het filmpje wel in 3D kon worden opgenomen. Zo hadden ook wij onze twijfels of Bogey1982 zijn filmpje van de C17 nog een keer in 3D kon filmen. Bogey1982 had hier echter over nagedacht en had al plannen om een dergelijk militair vliegtuig op een Nederlandse vliegbasis te filmen. Het lijkt ons spectaculair om zo`n vliegtuig in 3D op film te zien en we juichen het enthousiasme van Bogey1982 dan ook toe. Hij heeft inmiddels een vergunning geregeld en hij gaat komende week aan de slag het filmpje te maken. We zijn benieuwd naar het resultaat.

Bij het filmpje Madurodam in 2D van AlmereRene is ons opgevallen dat het niet in 1 take was gefilmd. We vonden het echter een prachtig filmpje en hebben met AlmereRene afgesproken dat de 3D versie wél in 1 take zou zijn. Dankzij alle reacties, hebben we gemerkt dat AlmereRene in zijn enthousiasme 2 filmpjes had ingestuurd. We hadden het tweede filmpje over Madurodam volgens de voorwaarden inderdaad niet mogen beoordelen en helaas kan AlmereRene daarom niet deelnemen aan de finale. We vinden dit natuurlijk wel erg jammer voor hem en hij krijgt daarom als troost alsnog een LG OPTIMUS 3D Speed van ons.

Hiermee is er een plek vrij gekomen in de finale voor de Cinema 3D TV. Deze gaat naar het volgende filmpje met de meeste punten: Wimstradamus00 met LG 3D contest (drone). We wensen Wimstradamus00 veel plezier met de LG OPTIMUS 3D Speed en succes met het maken van het 3D filmpje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu