Winnen maar, Android Planet bestaat 10 jaar!

Colin Baak
2 december 2019, 14:55
3 min leestijd
Winnen maar, Android Planet bestaat 10 jaar!

De maand december is al duur genoeg en Android Planet bestaat tien jaar! Daarom geven we in december iedere werkdag de tofste gadgets, waardebonnen en cadeaus weg, of ontvang je exclusieve korting. Doe dus snel mee met onze grote winactie!

Winactie: Android Planet 10 jaar!

Android Planet bestaat liefst tien jaar en dat betekent tijd voor cadeaus! Want wat is nou toffer dan het winnen van nieuwe smartphones en gadgets? Je kunt denken aan smartphones, een tablet, oordopjes en nog veel meer. Van 2 tot en met 24 december maak je elke werkdag kans op een prijs.

Maar we geven ook waardebonnen of exclusieve korting weg, zodat jij zelf een prachtig cadeau kunt uitzoeken. Partners die meedoen zijn onder andere Alcatel, Cat, OnePlus, Honor, Motorola en Gigaset.

Hoe win je die prijzen?

Om één van die vette cadeaus in de wacht te slepen, hoef je helemaal niet veel te doen. Vanaf 2 december verschijnt elke werkdag rond 15.00 uur een nieuwsbericht. Daarin staat precies wat je die ronde kunt winnen en zie je een formulier om je informatie in te vullen, zoals je naam en e-mailadres.

Soms stellen we je wat extra vragen, bijvoorbeeld waarom jij dat cadeau echt wil winnen, of iets over de fabrikant. Misschien vragen we je wel om ergens een specifieke foto van te maken om die vervolgens te uploaden.

Meedoen kan tot en met 14.00 uur de volgende werkdag, waarna de winnaar wordt gekozen door de redactie van Android Planet. Bij de nieuwe bekendmaking van de dagprijs zie je ook wie er met de prijs van de vorige dag vandoor gaat. Wel wachten we met het publiceren van deze gegevens, totdat we contact hebben gehad met de winnaar of winnares.

Een voorbeeld:

  • Maandag 2 december maken we de eerste dagprijs bekend rond 15.00 uur;
  • Je kunt je inzending insturen tot en met 3 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 3 december maken we de tweede dagprijs bekend rond 15.00 uur. Ook wordt daarin de winnaar of winnares van 2 december zo snel mogelijk bekendgemaakt.
Winnen maar, Android Planet bestaat 10 jaar!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor de dagelijkse Android Planet-nieuwsbrief, krijg je elke werkdag een mail rond 07.00 uur in de ochtend. Daarin lees je ook alles over de dagprijs, zodat je precies weet wat je kunt winnen! Vervolgens kun je er zelf voor kiezen om wel of niet mee te doen.

Alle informatie op een rijtje

Alle informatie over deze winactie vind je op de Android Planet bestaat 10 jaar winactie-pagina. Daar lees je bijvoorbeeld meer over de partners die meedoen aan de actie. Ook vind je daar verdere info en veelgestelde vragen en antwoorden. Tot slot zie je daar de volledige lijst van winnaars. Veel succes!

Maandag 2 december: win een Alcatel-tablet inclusief keyboardhoes

Let op: meedoen met de actie is niet meer mogelijk. Houd Android Planet in de gaten, want vanmiddag rond 15.00 verschijnt er een nieuwe winactie!

De Alcatel 1T10 is een betaalbare tablet die wordt geleverd met een keyboardhoes. Dat betekent dat je nog sneller tekst in kunt voeren, handig tijdens het surfen of het tikken van een e-mail. Het 10,1 inch-scherm heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels, wat meer dan genoeg is om te genieten van een filmpje, of websites te lezen.

AP 10 jaar - 2 december

Qua hardware is deze tablet krachtig genoeg voor taken als internetten, een simpel spelletje of bijvoorbeeld Facebook. Standaard is er 16GB interne opslag aanwezig, maar dit is uit te breiden met een micro-sd-geheugenkaartje. Het apparaat weegt 415 gram en is daardoor makkelijk mee te nemen in je tas of in de hand. De 4000 mAh-accu gaat makkelijk een dag mee.

De fabrikant levert de tablet met Android 8.1 (Go), een afgeslankte versie van het mobiele besturingssysteem. Daardoor biedt de tablet nog steeds prima prestaties, ondanks je niet de snelste hardware aan boord hebt. Ook is er een speciale kindermodus aanwezig. Daarmee stel je bijvoorbeeld een tijdslimiet in of zorg je ervoor dat de kids alleen bepaalde apps kunnen gebruiken.

Voor deze winactie willen we Alcatel bedanken, die de 1T 10 hebben gesponsord!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu