De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Witte HTC Desire en zilveren Wildfire in Groot-Brittannië

Redactie
9 september 2010, 9:41
1 min leestijd
Witte HTC Desire en zilveren Wildfire in Groot-Brittannië
witte htc desire

The Carphone Warehouse, een Britse winkelketen, biedt binnenkort nieuwe uitvoeringen van twee bekende HTC-telefoons aan. Het gaat om een zilveren HTC Wildfire en een witte HTC Desire. De speciale edities kosten evenveel als de normale HTC Desire en Wildfire. Natuurlijk zijn ze ook ‘gratis’ te krijgen bij een abonnement. Android Community maakt een aantal foto’s van de twee speciale versie. Vooral de witte HTC Desire is de moeite waard om op en neer naar Londen te reizen. Wat vind jij?

Lees verder na de advertentie.

De HTC Desire is een toestel in het hoge segment van Android. De Desire heeft een 1 GHz-processor, een 3,7 inch-beeldscherm, Android 2.2 en HTC Sense. De Wilfire moet het doen met iets mindere specificaties, maar is dankzij het capacitieve beeldscherm nog altijd beter dan veel andere budgettelefoons met Android.

Komen de twee uitvoeringen ook naar Nederland? Hopelijk wel, maar daar is nog niets over bekend. Het is ook nog niet bekend wanneer de twee speciale edities in de Britse winkels liggen. Afwachten dus.

Via: Android Community

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu