witte htc desireThe Carphone Warehouse, een Britse winkelketen, biedt binnenkort nieuwe uitvoeringen van twee bekende HTC-telefoons aan. Het gaat om een zilveren HTC Wildfire en een witte HTC Desire. De speciale edities kosten evenveel als de normale HTC Desire en Wildfire. Natuurlijk zijn ze ook ‘gratis’ te krijgen bij een abonnement. Android Community maakt een aantal foto’s van de twee speciale versie. Vooral de witte HTC Desire is de moeite waard om op en neer naar Londen te reizen. Wat vind jij?

De HTC Desire is een toestel in het hoge segment van Android. De Desire heeft een 1 GHz-processor, een 3,7 inch-beeldscherm, Android 2.2 en HTC Sense. De Wilfire moet het doen met iets mindere specificaties, maar is dankzij het capacitieve beeldscherm nog altijd beter dan veel andere budgettelefoons met Android.

Komen de twee uitvoeringen ook naar Nederland? Hopelijk wel, maar daar is nog niets over bekend. Het is ook nog niet bekend wanneer de twee speciale edities in de Britse winkels liggen. Afwachten dus.

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.