Witte HTC Desire ligt in de winkel

Redactie
11 november 2010, 11:39
1 min leestijd
Witte HTC Desire ligt in de winkel
witte-desire

De witte HTC Desire is in diverse Nederlandse winkels opgedoken. De telefoon werd op 4 oktober aangekondigd, maar was tot nu toe vrijwel nergens te krijgen. De HTC Desire heeft een 3,7 inch Super LCD-touchscreen met een resolutie van 480 bij 800 pixels en een 1 GHz-processor. De Desire is op dit moment één van de snelste Android-telefoons op de markt. Ben je geen fan van wit? De Desire is ook nog in de kleuren bruin en zilver te krijgen.

Consumenten onderscheiden zich niet alleen door middel van kleding of muziek. Ook de mobiele telefoon is een belangrijk onderdeel van hun lifestyle. Ze laten hiermee zien welke vormen en kleuren het beste aansluiten bij hun persoonlijkheid“, zegt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux. “Om klanten voldoende keuze te bieden in zowel de gebruikerservaring als de look & feel van hun mobiele telefoon, blijft HTC zich richten op het ontwikkelen van een sterk portfolio toestellen.

Lees verder na de advertentie.

De witte Desire komt qua specificaties exact overeen met het oudere model. Alleen de kleur is anders. Het toestel gaat voor 499 euro over de toonbank, maar is gratis bij een (duur) abonnement.

Niet alleen de witte Desire is vanaf vandaag te koop; ook de Desire Z ligt in de winkel.

Met dank aan ilanykupers voor de tip!

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: HTC
Device: HTC Desire

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's