Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Motorola Moto G4 duikt op in render en video’

Lars Paymans
20 april 2016, 8:50
1 min leestijd
‘Motorola Moto G4 duikt op in render en video’

Het lijkt niet meer de vraag of, maar wanneer de Motorola Moto G4 officieel wordt aangekondigd. Het  toestel zou te zien zijn in een uitgebreide hands-on video, en zijn er ook renders opgedoken van een witte versie.

De render van de witte Moto G4 is afkomstige van  Evleaks, de lekker  die het in het verleden wel vaker bij het rechte eind heeft gehad. Zoals je op de render kunt zien, komt de smartphone  beschikbaar in het wit, en heeft hij een vierkante vingerafdrukscanner onder het scherm.

Lees verder na de advertentie.

Witte Moto G4 gelekt

Naast deze scanner is een klein gaatje te vinden voor de microfoon, terwijl de achterkant het bekende Motorola-logo heeft en een camera met flitser en autofocus. In de hands-on video kunnen we zien dat de Moto G4 uitgerust is met een micro-usb-poort. De maker benadrukt dat het toestel dat we in deze video zien nog een vroeg prototype is, wat de afwezigheid van de homeknop en vingerafdrukscanner moet verklaren.

https://www.youtube.com/watch?v=YnyFTqRKlLQ

Eerder deze maand doken er aanwijzingen op dat er naast de Moto G4 ook een Moto G4 Plus zou verschijnen. Volgens deze geruchten zouden zowel de Moto G4 als de G4 Plus een 13 megapixel-camera krijgen en 16GB geheugen. De toestellen kosten mogelijk respectievelijk 240 en 280 euro.

Hoewel het hier nog steeds om geruchten gaat, neemt de hardnekkigheid ervan wel toe. Een officiële onthulling laat ook waarschijnlijk niet meer lang op zich wachten. De Moto G-serie geeft je doorgaans waar voor je geld met relatief goedkope toestellen die toch uitgerust zijn met goede specs. Niet zo gek dus dat de Moto G-toestellen enorm  populair zijn.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: Evleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu