Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Persfoto witte Moto X en specificaties gelekt

Redactie
22 juli 2013, 14:02
1 min leestijd
Persfoto witte Moto X en specificaties gelekt
white-moto-x-630

Foto’s van een witte Moto X zijn opgedoken. En dat niet alleen: ook een specificatiesheet van alle Moto X 2013 specificaties is opnieuw gelekt. Eerder lekte al de officiële persfoto van de zwarte versie van de Moto X, het nieuwe en eerste toestel dat voorkomt uit de samenwerking tussen Motorola en Google. Bij de witte Moto X is zowel de voor- als achterkant wit: een fijne eigenschap na de kritiek op de witte Nexus 4 die precies dezelfde voorkant als de zwarte Nexus 4 had.

Eerder waren in een Moto X video al enkele nieuwe functies te zien en lekte ook duidelijke foto’s van de Moto X achterkant uit.

Lees verder na de advertentie.

Witte Moto X specificaties

Zo krijgt de Moto X een 1.7GHz dualcore-processor van Qualcomm, 2GB aan werkgeheugen, een 4,7 inch-scherm met een 720p-resolutie, 10 megapixel-camera aan de achterzijde en 2 megapixel-camera aan de voorzijde, 16GB aan opslagruimte, een batterij van 2200 mAh en Android 4.2.2 (Jelly Bean). Het valt daarbij op dat de Moto X een batterij van 2200 mAh heeft, eerdere berichten meldden een 1700 mAh batterij. Daar waren velen niet blij mee: een 1700 mAh-accu zou veel te weinig zijn voor een dergelijk groot scherm.

Ook is de software die de witte Moto X draait vrijwel gelijk aan stock Android van de Nexus-lijn. Hoe je deze look op je Android-toestel krijgt, lees je in onze handleiding stock Android op je toestel installeren.

AndroidPlanet noemde eerder 4 redenen waarom de Moto X gaat slagen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu