Witte Nexus 4 gespot bij Qualcomm, release mogelijk dichtbij

Redactie
15 mei 2013, 9:22
1 min leestijd
Witte Nexus 4 gespot bij Qualcomm, release mogelijk dichtbij
nexus4-wit

De witte versie van de Nexus 4, de officiële smartphone van Google en LG, is in Dubai gespot. Het toestel werd bij de booth van Qualcomm, de chipfabrikant van de Nexus 4, gezien en een bezoeker maakte enkele foto’s van de aankomende smartphone. Een andere bezoeker heeft zelfs een hands-on video van de witte Nexus op YouTube gezet.

Het glitterpatroon aan de achterkant wordt behouden en de witte Nexus 4 is, net als de huidige Google-smartphone, van enkele metallic details voorzien.

De reeks foto’s zijn hier te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

De Nexus 4, waarvan de achterkant van glas is gemaakt, beschikt over een Snapdragon S4 quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en Android 4.2 (Jelly Bean). De Nexus 4 – en eveneens de gehele Nexus-lijn – is bij velen erg geliefd vanwege Vanilla Android, een kale versie van Android zonder thema-laag van een fabrikant. Hierdoor draait de software optimaal en zoals Google het bedoeld heeft.

Het is echter nog onduidelijk wanneer de witte versie van de Nexus 4 wordt aangekondigd. De kans bestaat dat de smartphone tijdens de Google I/O, de ontwikkelaarsconferentie die vandaag is begonnen, wordt aangekondigd.

Onderstaande video laat de witte Nexus 4 in volle glorie zien.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu