‘Witte Nexus 4 komt met Android 4.3 Jelly Bean, 10 juni beschikbaar’

Redactie
17 mei 2013, 9:10
1 min leestijd
‘Witte Nexus 4 komt met Android 4.3 Jelly Bean, 10 juni beschikbaar’
white-nexus-4-630

Dat Google en LG met een witte Nexus 4 komen, is vrijwel zeker. De goedkope en zeer succesvolle smartphone zou dan, net als zijn voorganger, naast de zwarte ook de witte kleur dragen. Niet alleen krijgt de Nexus 4 een nieuw kleurtje, de witte versie zou ook direct met het nieuwe Android 4.3 (Jelly Bean) geleverd worden en vanaf 10 juni beschikbaar zijn.

Dat meldt AndroidandMe, een website die in het verleden helaas niet altijd even betrouwbaar is gebleken. Volgens de website wordt Android 4.3 (Jelly Bean) maar een kleine update en zal deze niet apart worden aangekondigd tijdens de ontwikkelaarsconferentie Google I/O – vandaag is de laatste dag – of een ander evenement.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.3 zou de komende maand voor alle Nexus-toestellen beschikbaar moeten zijn en met name bugfixes brengen. De witte Nexus 4 is, als we de website mogen geloven, vanaf 10 juni in de Google Play Store beschikbaar voor een adviesprijs van 299 dollar.

Omdat de Nederlandse Google Play Store nog geen toestellen verkoopt, moet je een omweg zien te vinden om aan de witte versie te komen. Dit zal helaas ook de prijs beïnvloeden: de Nexus 4 werd de eerste maanden na de release voor vele honderden euro’s extra op verschillende verkoopwebsites te koop aangeboden.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu