Placeholder

white-optimus-2xHoewel de LG Optimus 2X al in een zwarte uitvoering beschikbaar is in Zuid-Korea, komt er ook nog een speciale witte versie aan. De witte Optimus 2X arriveert in februari in het Aziatische land. Naar verwachting landt de nieuwe high-end Android-telefoon van LG eind februari of begin maart in Nederland en België. Het is nog onbekend of de witte versie te koop zal zijn in de Benelux, of dat LG alleen kiest voor de zwarte uitvoering.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De LG Optimus 2X heeft een scherm met een grootte van vier inch, Android 2.2 (te upgraden naar Gingerbread), een 1 GHz multikernprocessor van NVIDIA en 1080p video-opname. De prijs van dit toestel ligt waarschijnlijk tussen de 400 en 500 euro, aangezien consumenten de telefoon al kunnen pre-orderen bij Belsimpel.nl voor 456 euro.

Het is opvallend dat de Optimus 2X niet met Gingerbread wordt geleverd. Gingerbread, de nieuwste versie van Google Android, is vorige maand geïntroduceerd. Een andere nieuwe telefoon – de Google Nexus S – beschikt wel over Android 2.3. Deze telefoon sinds kort in de Benelux te koop voor circa 500 euro. Het zal niet lang meer duren voordat het besturingssysteem op verschillende smartphones arriveert.

LG heeft overigens meer voor ons in petto in 2011. Zo komt de LG G-Slate eraan: een tabletcomputer met Android 3.0 en een 8,9 inch scherm. De tablet heeft een 1 GHZ-processor en is in staat om 3D-foto’s te maken. Zie de video hieronder.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.