Placeholder

Witte Samsung Galaxy S II  te bestellen in EngelandOp de websites van diverse Britse webshops is een witte Samsung Galaxy S II gespot. Deze witte variant van de Samsung smartphone zou verder helemaal gelijk zijn aan de zwarte Galaxy S II. Hoewel de telefoon al wel wordt aangeboden in de webshops om te bestellen door middel van een pre-order, ontbreekt het aan een afbeelding. Het is dus niet helemaal duidelijk of de Galaxy S II helemaal wit gaat worden, of dat bijvoorbeeld alleen de achterkant wit wordt gemaakt. De afbeelding hiernaast is slechts een voorbeeld van hoe een witte Samsung Galaxy S II eruit zou kunnen zien. De witte Galaxy S II wordt vanaf begin augustus geleverd door de Britse webshops.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Qua interne specificaties is er geen verschil tussen de zwarte en een witte Galaxy S II. Dat betekent dat de witte variant ook een 4,3 inch Super AMOLED Plus beeldscherm gaat krijgen met een resolutie van 800×480 en een dual-core 1,2 GHz processor. Er gingen ook geruchten dat Samsung bezig was met een verbeterde versie van de Galaxy S II, maar het lijkt dat de witte versie alleen een andere kleur zal hebben.

Een witte variant van de populaire Samsung Galaxy S II is voor sommigen wellicht de reden om toch de telefoon aan te schaffen. Niet dat de zwarte versie slecht verkoopt. In 85 dagen is deze al meer dan vijf miljoen keer over de toonbank gegaan, en Samsung verwacht dat er nog meer verkooprecords gebroken gaan worden. Of en wanneer de witte Samsung Galaxy S II ook naar Nederland toe komt is nog niet duidelijk.

Bron: Clove & Handtec

Update: De Britse webshop MobileFun heeft een afbeelding online gezet van een witte Samsung Galaxy S II.

Witte Samsung Galaxy S II

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.