De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Spotgoedkope Aldi-telefoon vanaf morgen verkrijgbaar

Gijs Ettes
5 juni 2014, 16:18
1 min leestijd
Spotgoedkope Aldi-telefoon vanaf morgen verkrijgbaar
wolfgang aldi-telefoon

Trouwe klanten van de Aldi zijn ze vast al eens tegengekomen: de Wolfgang smartphones met gekke namen als AT-AS50HD of  AT-AS40W. De Wolfgang Aldi-telefoons kenmerken zich door een zacht prijskaartje en het feit dat ze op een vrijwel stockversie van Android draaien. De Nederlandse telefoonmaker brengt vanaf morgen een nieuw toestel uit met het typenummer AT-AS40D2. Het toestel kost slechts 89,99 euro en wordt geleverd met een beschermhoes en dualsim-ondersteuning.

Voor een kleine 90 euro krijg je een Android 4.2-smartphone met een bescheiden 4 inch-scherm (800 bij 480 pixels) en een 1,3GHz-dualcore-processor. Verder is er 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte aan boord. Die ruimte  is met een micro-sd-kaart uit te breiden tot maximaal 32GB. Aan de achterzijde is een 5-megapixel-camera te vinden en er is ook een vga-frontcamera aanwezig. De 1500 mAh-accu voorziet de Wolfgang AT-AS40D2 van stroom.

Lees verder na de advertentie.

Overige specs Wolfgang Aldi-telefoon

De Wolfgang Aldi-telefoon kan verder overweg met wifi, 3G en bluetooth 4.0. Het toestel meet 126 bij 66 bij 12 millimeter en is daarmee vrij dik. Het gewicht bedraagt circa 131 gram, afhankelijk van of je de bijgeleverde beschermhoes wel of niet gebruikt. Kopers krijgen twee jaar garantie op het toestel.

Via deze site kom je meer te weten over de Wolfgang AT-AS40D2.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu