Wolfgang AT-AQS40D3 vanaf 13 september te koop bij Aldi voor 80 euro

Wolfgang AT-AQS40D3Aldi doet de Wolfgang AT-AQS40D3 vanaf 13 september in de verkoop. De aantrekkelijk geprijsde smartphone maakt deel uit van de populaire Wolfgang-serie smartphones die door de Duitse winkelketen wordt verkocht. De toestellen zijn door de grote vraag meestal binnen enkele uren uitverkocht.

De Wolfgang AT-AQS40D3 heeft een 4 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels, 1,3GHz dualcore-processor van Mediatek en 512MB aan werkgeheugen. Je bestanden kun je opslaan op de 4GB aan interne opslagruimte en vanuit de doos draait het toestel op Android 4.4 KitKat.

Foto’s worden geschoten met de 2 megapixel-camera aan de achterzijde. Je kunt ook met de Wolfgang AT-AQS40D3 videobellen door de vga-camera aan de voorkant. De kwaliteit van de foto’s is echter niet geweldig, maar het is fijn dat de optie er is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wolfgang AT-AQS40D3

Een handigheidje aan de Wolfgang AT-AQS40D3 is dat het toestel over dualsim-ondersteuning beschikt. Hiermee kun je bijvoorbeeld tegelijkertijd van je privé en werksimkaart gebruikmaken. Denk bijvoorbeeld aan gebeld worden op je werknummer, maar ook bellen vanaf je privénummer.

Verder is er bluetooth 4.0, gps en een fm-radio aanwezig. Het toestel krijgt energie van een 1350 mAh-accu en kan alleen met 3G-netwerken verbinden.

Prijs en beschikbaarheid

De Wolfgang AT-AQS40D3 is vanaf 13 september te koop bij de Aldi voor 80 euro. Een leuk prijsje voor een budgetmodel of als backup-telefoon.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.