De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Word AndroidPlanet member en win de nieuwe Motorola Moto G!

Gijs Ettes
10 oktober 2014, 14:57
1 min leestijd
Word AndroidPlanet member en win de nieuwe Motorola Moto G!
Motorola Moto G AndroidPlanet member

De Motorola Moto G is al tijden een van onze favorieten als het aankomt op betaalbare smartphones met Android. Het toestel werd onlangs van een upgrade voorzien, waardoor het nu beschikt over een 5 inch-scherm (720p), twee frontspeakers en een betere 8 megapixel-camera. Ben je toe aan een nieuwe smartphone, dan hebben we nu een toffe actie. In samenwerking met Motorola verloten we namelijk de gloednieuwe Moto G onder al onze bestaande en nieuwe AndroidPlanet members!

Meedoen is heel simpel. Meld je, als je dat nog niet hebt gedaan, aan voor de AndroidPlanet nieuwsupdate en je maakt direct kans. Met de nieuwsupdate ben je elke ochtend in een paar minuten weer helemaal bijgelezen over de ontwikkelingen in de wereld van Android. Daarnaast ontvang je exclusieve tips, applijsten, achtergronden en ga zo maar door.

Schrijf je in als AndroidPlanet member

Via onderstaand  formulier kun je je aanmelden als AndroidPlanet member en maak je direct kans. Wees er wel snel bij, want op 31-10-2014 aanstaande maken we de winnaar bekend!

Spelregels:

→ Deze actie loopt tot 31-10-2014 (16:00 uur).
→ Een deelnemer aan een winactie mag zich één keer aanmelden. Deelnemers die zich meerdere keren aanmelden, bijvoorbeeld onder verschillende e-mailadressen, worden uitgesloten van deelname aan de winactie.
→ AndroidPlanet.nl behoudt zich het recht voor om je zonder opgave van reden te diskwalificeren of jouw deelname te weigeren in het geval dat je bovenstaande regel of de algemene voorwaarden overtreedt dan wel de actie probeert te manipuleren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G 2014
Motorola Moto G 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu