Xiaomi MiPhone 3 onthuld, goedkope 5 inch-krachtpatser

xiaomi3Xiaomi’s ster is overduidelijk rijzende. Hun toestellen worden steeds populairder in eigen land en in de rest van de wereld. Met de Xiaomi MiPhone 3 wil de Chinese fabrikant deze trend voortzetten.

Er zullen twee versies van de Xiaomi MiPhone 3 verschijnen, eentje met een quadcore-processor die op 1.8GHz geklokt is (dankzij een Cortex A15) en eentje die op 2.3GHz geklokt is (dankzij een Snapdragon 800).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verder huisvest de MiPhone 3 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan interne opslagcapaciteit en een batterij van 3050 mAh. Het 5 inch-ips-scherm van het toestel heeft een resolutie van 1080×1920, wat zorgt voor een indrukwekkende 441 pixels per inch.

Volgens Xiaomi is de camera ook een topper in de MiPhone 3. Deze werkt namelijk met een 13-megapixel-sensor van Sony en heeft een lens van 28 millimeter. Er zitten tevens twee led-flitsers in Xiaomi’s MiPhone 3, en een front-camera met een 2-megapixel-sensor.

xiaomi miphone 3

De MiPhone 3 is al vanaf 9 september verkrijgbaar in China. Daar gaat hij slechts 1.999 Chinese Yuan kosten, wat omgerekend circa 250 euro is. Hopelijk is hij binnenkort te importeren naar Nederland dus, iets wat met zijn voorgangers vrij snel gebeurde.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.