De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Deze Xiaomi-toestellen krijgen binnenkort een MIUI 12-update

Wouter Nijsen
21 juli 2020, 13:01
2 min leestijd
Deze Xiaomi-toestellen krijgen binnenkort een MIUI 12-update

Veel Xiaomi-smartphones worden vanaf volgende maand bijgewerkt naar MIUI 12. De nieuwste versie van Xiaomi’s Android-schil verschijnt voor 23 toestellen en in dit artikel zetten we ze op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Xiaomi MIUI 12-update komt naar veel smartphones

Xiaomi is van plan om 23 smartphones bij te werken naar MIUI 12, een update die eerder dit jaar werd aangekondigd. Op de Indonesische website van Xiaomi is een overzicht te vinden met toestellen die vanaf volgende maand een update krijgen. Waarschijnlijk verschijnt de upgrade dan ook in andere regio’s.

Xiaomi Redmi 9C

De MIUI 12-update verschijnt voor high-end toestellen als de Xiaomi Mi Note 10 (Pro) en Poco F2 Pro, maar ook goedkopere apparaten als de Redmi 9 en Redmi Note 9 worden bijgewerkt. Het compleet lijstje met toestellen zie je hieronder.

Het is onduidelijk wanneer welke toestellen de MIUI 12-update precies krijgen, en het kan zijn dat sommige smartphones al zijn bijgewerkt. Heb jij MIUI 12 op één van bovenstaande smartphones ontvangen? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel!

Dit is nieuw in MIUI 12

De MIUI 12-update introduceert een nieuw uiterlijk voor de software, met nieuwe wallpapers en animaties. Hierdoor krijgt je Xiaomi-telefoon een nieuwe, frisse look. Daarnaast kun je aan de slag met de navigatiegebaren van Google, waarmee je je smartphone op een nieuwe manier bedient. Verder voegt MIUI 12 meer privacy-opties en wordt het bijvoorbeeld mogelijk om je slaapritme te analyseren.

Veel smartphones uit het lijstje hierboven zijn ook in Nederland verkrijgbaar. Zo is bijvoorbeeld de Poco F2 Pro – de opvolger van de populaire Pocophone F1 – hier sinds kort verkrijgbaar. Onlangs werd de Xiaomi Redmi 9 aangekondigd, een betaalbate smartphone van 149 euro met indrukwekkende specificaties. Binnenkort lees je op Android Planet de review van de Redmi 9. Hieronder vind je de (video)review van de Poco F2 Pro.

Xiaomi Poco F2 Pro review: krachtig en betaalbaar, met duidelijke concessies

Lees meer over Xiaomi:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu