Xperia Arc Launcher beschikbaar voor X10

Redactie
28 februari 2011, 19:34
1 min leestijd
Xperia Arc Launcher beschikbaar voor X10

Heb jij een Sony Ericsson Xperia X10? Dan kun jij de vernieuwde Home Launcher van de Xperia Arc installeren. Hoewel deze launcher niet zo vloeiend werkt als op de Xperia Arc, werken de meeste apps en widgets prima. De vraag is hoeveel mensen bereid zijn om de Home Launcher van Sony Ericsson te installeren, aangezien alternatieven als LauncherPro en ADW.Launcher niet alleen sneller, maar ook nog eens naar eigen keuze aan te passen zijn. De Xperia Home Launcher is net als HTC Sense, Samsung Touchwiz en andere schillen nauwelijks aanpasbaar.

Om de Home Launcher te installeren moet je deze bestanden downloaden. Vervolgens moet je het zip-bestand unzippen en de vier bestanden (DigitalClockWidget, GenieWidget, Home ne PhotoWidget) op jouw telefoon zetten. Gebruik Astro (een alternatieve file manager) om de bestanden te lokaliseren en te installeren. Gebruik een applicatie als ‘Home Switcher’ om snel en gemakkelijk te schakelen tussen launchers. Dit kan overigens ook gewoon in de Instellingen: ga naar de geïnstalleerde launcher en klik op ‘Standaardinstellingen wissen’. Vervolgens ga je naar je homescreen. Als het goed is, dan vraagt de telefoon welke launcher je wilt kiezen.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe Home Launcher van Sony Ericsson introduceert een aantal handige functies, zoals een dock aan de onderkant met vier applicaties. Daarnaast kun je aan de stippen aan de bovenkant van je scherm zien op welk scherm je bent. Gebruik pinch-to-zoom en je ziet in één oogopslag alle schermen.

Ga jij deze Home Launcher installeren op je telefoon? Of blijf je jouw homescreen-vervanger trouw?

Bron: XperiaX10.net

Categorie: Fabrikanten
Merk: Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's