Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Xperia C verschijnt op Sony’s Engelstalige website

Gijs Ettes
29 juni 2013, 19:07
1 min leestijd
Xperia C verschijnt op Sony’s Engelstalige website
Xperia C 1

De Sony Xperia C is onverwachts op Sony’s Engelstalige website opgedoken. Het toestel is nog niet officieel aangekondigd voor de Europese markt, maar de vrijdag verschenen productpagina maakt deze komst wel waarschijnlijker.

Lees verder na de advertentie.

Eerder deze week werd de Sony Xperia C gepresenteerd voor de Chinese markt, waarbij de Chinese provider China Unicorn het toestel zou gaan leveren. Sony meldde al wel dat het plannen heeft om de Xperia C naar andere markten te brengen, en de Sony Xperia C-pagina op Sony’s eigen Engelstalige website lijkt die plannen nu te bevestigen.

Xperia C 2

De Xperia C bevat een flink 5 inch-scherm, dat alleen een niet al te indrukwekkende resolutie heeft van 960×540 pixels. Verder huisvest het toestel een 8-megapixel-camera, vga-frontcamera, 1.2GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. Het gaat hier dus allerminst om een high-end toestel. De Xperia C biedt overigens wel de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken.

Het toestel verschijnt volgens de website in het zwart, wit en paars. Als releasedatum staat er voorlopig alleen ‘coming soon’.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu