Selfiesmartphone Sony Xperia C4 nu te koop voor 349 euro
Wouter Nijsen

Sony maakt bekend dat de Xperia C4, een nieuwe selfiesmartphone, vanaf nu verkrijgbaar is. Het toestel kost 349 euro en beschikt over vlotte  specificaties.

Xperia C4 release

xperia c4 releaseOngeveer een jaar geleden bracht Sony de Xperia C3 uit, en nu is deze smartphone toe aan een opvolger. De Xperia C4 is de nieuwe selfiesmartphone van het Japanse bedrijf en vanaf vandaag verkrijgbaar. Het toestel heeft een adviesprijs van 349 euro en beschikt over vernieuwde camera`s en is sneller  dan zijn voorganger.

Zo is aan de voorkant een 5 megapixel-frontcamera aanwezig, die door een vernieuwde groothoeklens betere selfies schiet. Ook de camera aan de achterzijde heeft een flinke upgrade gekregen. Waar de Xperia C3 het deed met een 8 megapixel-camera, schiet de C4 foto`s in een maximale resolutie van 13 megapixels. Daarnaast zijn er in de camera-apps van Sony weer genoeg opties te vinden om geschoten kiekjes op te leuken.

Ook wat interne hardware betreft is de Sony Xperia C4 goed voorzien. Het toestel wordt aangedreven door een 64-bit 1,7GHz octacore-processor met 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte. Het scherm van de Xperia C4 meet 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De smartphone  beschikt verder over Android 5.0 (Lollipop), 4G-ondersteuning en een 2600 mAh-accu.

Xperia C4 kopen

Als gezegd ligt de adviesprijs van de Sony Xperia C4 op 349 euro. Het toestel komt beschikbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en mint. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. In onze prijsvergelijker zijn meer aanbiedingen voor de Xperia C4 met abonnement  en Xperia C4 als los toestel  te vinden. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt, zodat je nooit teveel betaalt.

Het laatste nieuws over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.