Xperia Honami met 20-megapixel-camera duidelijk in beeld

Gijs Ettes
23 juli 2013, 15:50
1 min leestijd
Xperia Honami met 20-megapixel-camera duidelijk in beeld
Honami

Nadat de specificaties en enkele persfoto’s van Sony’s Xperia Honami met 20-megapixel-camera al zijn uitgelekt, komen daar ook nog wat heldere foto’s van het toestel bij.

De Sony Xperia Honami krijgt volgens de recente geruchten een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een quadcore-processor die draait op 2.2GHz, 2GB aan intern geheugen en 16GB aan interne opslagcapaciteit. De indrukwekkende 20-megapixel-camera wordt aangevuld met een 2-megapixel-frontcamera. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh.

Lees verder na de advertentie.

Het design van de Xperia Honami is strak, met scherpe hoeken. De achterkant is volledig van glas en om de 20-megapixel-camera te bedienen is er een speciale cameraknop aan de zijkant van het toestel toegevoegd.

Een andere handigheid van de Xperia Honami is dat hij stof- en waterdicht is, waardoor je hem voor maar liefst 30 minuten op 1 meter diep kunt gebruiken, mocht je dat willen.

Het wordt verwacht dat Sony zijn nieuwste Xperia-toestel op 4 september onthult. Dan is er op de IFA-expo in Berlijn een persevenement van het Japanse bedrijf..

Bron: GSMArena

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu