Xperia Honami met 20-megapixel-camera duidelijk in beeld

Gijs Ettes
23 juli 2013, 15:50
1 min leestijd
Xperia Honami met 20-megapixel-camera duidelijk in beeld

HonamiNadat de specificaties en enkele persfoto’s van Sony’s Xperia Honami met 20-megapixel-camera al zijn uitgelekt, komen daar ook nog wat heldere foto’s van het toestel bij.

De Sony Xperia Honami krijgt volgens de recente geruchten een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een quadcore-processor die draait op 2.2GHz, 2GB aan intern geheugen en 16GB aan interne opslagcapaciteit. De indrukwekkende 20-megapixel-camera wordt aangevuld met een 2-megapixel-frontcamera. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh.

Het design van de Xperia Honami is strak, met scherpe hoeken. De achterkant is volledig van glas en om de 20-megapixel-camera te bedienen is er een speciale cameraknop aan de zijkant van het toestel toegevoegd.

Een andere handigheid van de Xperia Honami is dat hij stof- en waterdicht is, waardoor je hem voor maar liefst 30 minuten op 1 meter diep kunt gebruiken, mocht je dat willen.

Het wordt verwacht dat Sony zijn nieuwste Xperia-toestel op 4 september onthult. Dan is er op de IFA-expo in Berlijn een persevenement van het Japanse bedrijf..

Bron: GSMArena

Categorie: Smartphones
Spotlight: Xperia

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's