Sony Xperia M2 Aqua vanaf nu verkrijgbaar voor 249 euro

Redactie
3 oktober 2014, 13:35
1 min leestijd
Sony Xperia M2 Aqua vanaf nu verkrijgbaar voor 249 euro
xperia m2 aqua kopen

De Xperia M2 Aqua kopen is vanaf vrijdag mogelijk voor een adviesprijs van 249 euro. De Xperia M2 Aqua is voorzien van een 4,8 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels, Snapdragon 400-chip met een 1,2GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en een 8 megapixel-camera. Het toestel ondersteunt daarbij 4G-verbindingen en nfc en komt beschikbaar in de kleuren wit en zwart.

De belangrijkste functie van de Xperia M2 Aqua is natuurlijk dat het toestel geheel waterdicht is. Je kunt ‘m maximaal anderhalve meter onder water houden om foto’s en video’s te schieten. In totaal kan ‘ie maximaal dertig minuten in het water worden gehouden: leuk voor foto’s of video’s in een zwembad, bijvoorbeeld!

Lees verder na de advertentie.

Xperia M2 Aqua kopen

Xperia M2 Aqua

Verder beschikt het toestel over een 2300 mAh-accu en draait de smartphone vanuit de doos op Android 4.4 KitKat, waarmee je de nieuwste apps en games kunt draaien.

De Xperia M2 Aqua kopen kan logischerwijs ook in combinatie met een abonnement. Bij de meeste abonnementen krijg je het toestel gratis. Op dit moment is de Xperia M2 Aqua alleen exclusief verkrijgbaar bij Vodafone, waarna het toestel ook bij andere providers beschikbaar komt.

Hieronder hebben wij de beste Xperia M2 Aqua aanbiedingen van Vodafone voor je op een rijtje gezet.

Laatste Sony-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia M2 Aqua
Sony Xperia M2 Aqua

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu