Xperia PLAY en Arc krijgen Android 2.3.3 volgende week

sony ericsson xperia facebookDe website Recombu schrijft, dat Android 2.3.3 volgende week beschikbaar komt op de Sony Ericsson Xperia PLAY en Arc. Tijdens de Nederlandse persbijeenkomst voor de Xperia Mini en Mini Pro werd al beloofd dat beide modellen een update zouden krijgen. Het zouden daarmee de eerste niet-Nexus-telefoons zijn, die een update krijgen. Bovendien krijgen beide toestellen de functie ‘Facebook inside Xperia’, waarbij een diepgaande integratie van Facebook op je Xperia-telefoon mogelijk wordt. De Facebook-integratie zal uiteindelijk op alle toekomstige Xperia-telefoons beschikbaar komen. Ook krijgen de Xperia-toestellen die dit jaar op de markt kwamen nog een update.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Een woordvoerder van Sony Ericsson heeft bevestigd dat het inderdaad om Android 2.3.3 gaat. Wat Facebook inside Xperia betreft heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om op ‘like’ te klikken als je naar muziek luistert. Ook kun je meer informatie over een muzieknummer opvragen via Sony Ericssons TrackID en kun je foto’s uploaden en downloaden naar je telefoon. Verder zal je Facebook-agenda voortaan met je telefoon synchroniseren.

xperia update

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.