‘Sony Xperia PP10 te zien in eerste gelekte afbeelding’

Erwin Vogelaar
21 februari 2016, 10:47
1 min leestijd
‘Sony Xperia PP10 te zien in eerste gelekte afbeelding’

De eerste afbeelding van een mysterieuze Sony Xperia PP10 is gelekt. Is dit het nieuwe vlaggenschip dat Sony tijdens Mobile World Congress gaat onthullen?

Lees verder na de advertentie.

Xperia PP10 gelekt

Xperia PP10

Beroepslekker Evan Blass heeft een afbeelding van een mysterieus nieuw toestel van Sony online gezet. Het toestel wordt de ‘Xperia PP10’ genoemd, maar dat kan ook een codenaam zijn in plaats van de definitieve winkelnaam van het toestel. De Xperia PP10 lijkt erg op de Xperia Z5 en mogelijk gaat het om een verbeterde versie van dit toestel.

De PP10 doet ons op verschillende vlakken denken aan de Xperia Z5. De knoppenplaatsing is hetzelfde en ook  het verdere design lijkt er erg op. De strakke achterkant en voorkant, met een lichte bolling in de zijkanten. De datum op het toestel van vrijdag 5 juni zou wellicht de dag kunnen zijn wanneer het toestel op de markt verschijnt.

Sony doet zijn onthullingen komende maandag (22 februari) tijdens het Mobile World Congres in Barcelona. Naast een nieuw toestel is het ook goed mogelijk dat Sony een nieuwe tablet gaat introduceren tijdens de beurs. Voorgaande jaren gebruikte Sony het MWC namelijk ook voor de onthulling van nieuwe tablets. Ook verwachten een nieuwe smartwatch of andere wearable van Sony, omdat de SmartWatch 3 inmiddels alweer een tijdje uit is.

Mobile World Congres

Tijdens de Mobile World Congres doen alle grote bedrijven in de smartphone-industrie onthullingen over nieuwe toestellen en meer. Verwacht dit jaar onder andere een hoop nieuws over virtual reality en wearables, maar ook over de nieuwste vlaggenschepen van onder andere Samsung, LG, Huawei  en dus ook Sony. Vandaag  start het nieuws, dus houd Android Planet goed in de gaten. Lees ter voorbereiding alvast onze verwachtingen voor MWC 2016.

Lees het laatste nieuws over Sony

Bron: Evan Blass
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z5
Sony Xperia Z5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu