Xperia SP Android 4.4 updateVoor enkele recente Sony-producten is de Android 4.4 update al bevestigd, zoals voor de Xperia Z1. Sony heeft echter ook gehint naar de Xperia SP Android 4.4 update, die volgens de support-pagina van het Japanse bedrijf de update naar KitKat ontvangt.

De update blijft echter nog wel voor vier andere toestellen “in onderzoek”: voor de Xperia ZR, Xperia T, Xperia TX en Xperia V. Daar blijft het vooralsnog onduidelijk of zij de update naar Android 4.4 gaan ontvangen.

Xperia SP Android 4.4 update

Een precieze releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar de Xperia SP Android 4.4 update wordt waarschijnlijk begin volgend jaar uitgerold. Het ligt voor de hand dat Sony eerst meer recente toestellen gaat behandelen. Tot die tijd blijft vooralsnog veel onduidelijk voor Sony-gebruikers. Het bedrijf staat daarbij ook niet bekend om zijn uitstekende update-cycli en de uitrol van deze firmware-updates.

De uitrol van de Xperia Z en Xperia Z1 update start in december, zo heeft Sony aangegeven. Dit zijn de twee toestellen die voor Sony op dit moment het belangrijkst zijn. Maar aangezien de Xperia SP ook een update naar KitKat krijgt, kunnen de Xperia ZR, Xperia T, Xperia TX en Xperia V technologisch gezien ook de update ontvangen.

Bekijk hier alle nieuwe features van Android-versie KitKat in het Android 4.4 versie-overzicht.

Lees meer over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.