Download: de uitgelekte Sony Xperia T Android 4.3 update

Gijs Ettes
10 januari 2014, 16:39
1 min leestijd
Download: de uitgelekte Sony Xperia T Android 4.3 update
Sony Xperia T Android 4.3 update

De Xperia T Android 4.3 update is uitgelekt op het XDA Developers-forum. De update is te downloaden en installeren voor gebruikers van de Sony-telefoon. Omdat het echter een ontwikkelversie betreft, kan het zijn dat bepaalde features afwijken in vergelijking met de officiële update, die Sony hopelijk op korte termijn uitbrengt.

Voor het installeren van de Sony Xperia T Android 4.3 update is het nodig om de bootloader te unlocken. Instructies hiervoor vind je hier. Na het unlocken van de bootloader kun je, weliswaar op eigen risico, via deze link de nieuwe rom flashen. Aanbevolen wordt om eerst een volledige back-up te maken van de bestanden op je toestel.

Lees verder na de advertentie.

De Sony Xperia T is een high-end smartphone die in de zomer van 2013 werd uitgebracht. Het toestel is met een afmeting van 129,4 bij 67,3 bij 9,4 millimeter en een gewicht van 139 gram compact, en heeft hetzelfde strakke design als andere toestellen in de Xperia-serie.

Sony Xperia T specificaties

Verder is de Xperia T voorzien van een 4,55 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en een kraswerende glaslaag. Onderhuids vinden we een 1,5GHz-dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. Voor je favoriete apps, liedjes en muziek heb je 16GB aan opslaggeheugen tot je beschikking dat is uit te breiden met een micro-sd-kaartje.

Ook deze Sony-telefoon is voorzien van een degelijke 13-megapixel-camera met autofocus, beeldstabilisatie en een led-flitser. Aan de voorkant is een 1,3-megapixel-camera te vinden waarmee je kunt videobellen. De niet-verwijderbare 1850 mAh-accu staat garant voor een spreektijd van circa 7 uur.

Lees meer over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu