‘Dunne Xperia Tablet Z2 voor het eerst te zien in uitgelekte foto’

Gijs Ettes
18 februari 2014, 8:56
1 min leestijd
‘Dunne Xperia Tablet Z2 voor het eerst te zien in uitgelekte foto’
Xperia Tablet Z2 foto

In een op Twitter uitgelekte Sony Xperia Z2 Tablet foto is het design van de extreem dunne tablet van Sony voor het eerst te zien. Het ontwerp van de tablet lijkt weinig af te wijken van zijn voorganger, de Xperia Tablet Z, al toont de interface wel lichte wijzigingen. Zo duiden de puntjes rechtsboven in het homescreen op een verwijzing naar het applicatie-overzicht. Daarnaast zijn op het homescreen verwijzingen naar de foto-, muziek- en camera-app te vinden. Wat de afmetingen van de tablet precies zijn, is onbekend, maar met 6,4 millimeter is het apparaat wel dunner dan zijn voorganger.

Verder heeft de Xperia Z2 Tablet waarschijnlijk een 2,3GHz-quadcore-processor (Snapdragon 800) en meer werkgeheugen (3GB) aan boord. Ook is het apparaat voorzien van 16GB aan opslagruimte dat is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. De camera`s lijken met 8 en 2 megapixels (frontcamera) ongewijzigd. Hetzelfde geldt voor de 6000 mAh-accu die waarschijnlijk net als bij de vorige Tablet Z niet is te verwijderen.

Lees verder na de advertentie.

Net als de Xperia Tablet Z is de Z2  Tablet  stof- en waterbestendig. De Sony-tablet is nog niet officieel onthuld, maar waarschijnlijk komt daar tijdens het Mobile World Congress 2014 verandering in. Mogelijk worden dan ook de prijs en releasedatum van het toestel onthuld. Hieronder vind je het laatste Sony-nieuws op een rijtje.

Het laatste Sony nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z2 Tablet
Sony Xperia Z2 Tablet

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu