‘Dunne Xperia Tablet Z2 voor het eerst te zien in uitgelekte foto’

Xperia Tablet Z2 fotoIn een op Twitter uitgelekte Sony Xperia Z2 Tablet foto is het design van de extreem dunne tablet van Sony voor het eerst te zien. Het ontwerp van de tablet lijkt weinig af te wijken van zijn voorganger, de Xperia Tablet Z, al toont de interface wel lichte wijzigingen. Zo duiden de puntjes rechtsboven in het homescreen op een verwijzing naar het applicatie-overzicht. Daarnaast zijn op het homescreen verwijzingen naar de foto-, muziek- en camera-app te vinden. Wat de afmetingen van de tablet precies zijn, is onbekend, maar met 6,4 millimeter is het apparaat wel dunner dan zijn voorganger.

Verder heeft de Xperia Z2 Tablet waarschijnlijk een 2,3GHz-quadcore-processor (Snapdragon 800) en meer werkgeheugen (3GB) aan boord. Ook is het apparaat voorzien van 16GB aan opslagruimte dat is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. De camera`s lijken met 8 en 2 megapixels (frontcamera) ongewijzigd. Hetzelfde geldt voor de 6000 mAh-accu die waarschijnlijk net als bij de vorige Tablet Z niet is te verwijderen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Net als de Xperia Tablet Z is de Z2  Tablet  stof- en waterbestendig. De Sony-tablet is nog niet officieel onthuld, maar waarschijnlijk komt daar tijdens het Mobile World Congress 2014 verandering in. Mogelijk worden dan ook de prijs en releasedatum van het toestel onthuld. Hieronder vind je het laatste Sony-nieuws op een rijtje.

Het laatste Sony nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.