Xperia X10 krijgt in augustus update naar Gingerbread
Redactie

Eerder werd er al aangekondigd dat Sony Ericsson een update aan het voorbereiden was die Gingerbread op de Xperia X10 zou installeren. Inmiddels heeft Sony Ericsson dit officieel bevestigd en toegezegd dat we in augustus de update naar Gingerbread kunnen verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Gingerbread-versie op de X10 zal dezelfde camera-interface hebben als nu in Froyo het geval is. Op dit moment hebben alle nieuwe Sony Ericsson-toestellen een geïntegreerde Facebook-app. Met de update naar Gingerbread zal deze applicatie ook beschikbaar zijn op een X10.
Sony Ericsson is echter wel behoorlijk laat met de update, want Gingerbread kwam al eind 2010 uit en Sony Ericsson gaat de X10 pas in augustus bijwerken. Waarom Sony Ericsson altijd relatief traag is met het doorgeven van updates zal een raadsel blijven, al zal het misschien te maken hebben met de eisen die de aangepaste interface stelt. Mocht je benieuwd zijn naar hoe Gingerbread er op een X10 uitziet: onderstaand filmpje demonstreert dit in vier minuten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.