Placeholder

waste-bandIn het Verenigd Koninkrijk krijgen consumenten bij aankoop van een Xperia X8 de applicatie CardioTrainer en een speciale armband cadeau. Gebruik deze applicatie tijdens het sporten, bijvoorbeeld tijdens fitnessen, hardlopen of wielrennen. Je kunt tegen jezelf racen (oftewel: je oude record proberen te verbreken) en daarnaast bijhouden hoeveel calorieën je verbrandt. Het is te hopen dat deze mooie bundel ook in Nederland en België verschijnt, maar daar is verder nog niets over bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Xperia X8 ligt sinds eind vorig jaar in de winkel voor 259 euro. De specificaties liggen lager dan die van de X10: er is een 3,2 megapixel camera aanwezig, een 3 inch scherm en er zit een 600MHz processor in het toestel.

De gebruikersinterface van de X8 is gelijk aan die van de Xperia X10 mini, met vier hoeken waardoor je de smartphone makkelijker met één hand kunt bedienen. Het idee erachter: zet je favoriete applicaties in de vier hoeken en voeg widgets toe aan je basisschermen, zodat je altijd toegang hebt tot veelgebruikte applicaties. De X8 is ook voorzien van Timescape voor snelle toegang tot je sociale netwerken en een `infinite`-toets waarmee je toegang hebt tot alle content. Muziek ontdekken en downloaden is mogelijk via de PlayNow online store.

Wanneer de Xperia X8 in Nederland met een CardioTrainer-bundel verkrijgbaar is, dan lees je dat op Android Planet.

Via: Eurodroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.