De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Xperia X8-gebruikers krijgen CardioTrainer-applicatie

Redactie
17 januari 2011, 19:44
1 min leestijd
waste-band

In het Verenigd Koninkrijk krijgen consumenten bij aankoop van een Xperia X8 de applicatie CardioTrainer en een speciale armband cadeau. Gebruik deze applicatie tijdens het sporten, bijvoorbeeld tijdens fitnessen, hardlopen of wielrennen. Je kunt tegen jezelf racen (oftewel: je oude record proberen te verbreken) en daarnaast bijhouden hoeveel calorieën je verbrandt. Het is te hopen dat deze mooie bundel ook in Nederland en België verschijnt, maar daar is verder nog niets over bekend.

De Xperia X8 ligt sinds eind vorig jaar in de winkel voor 259 euro. De specificaties liggen lager dan die van de X10: er is een 3,2 megapixel camera aanwezig, een 3 inch scherm en er zit een 600MHz processor in het toestel.

Lees verder na de advertentie.

De gebruikersinterface van de X8 is gelijk aan die van de Xperia X10 mini, met vier hoeken waardoor je de smartphone makkelijker met één hand kunt bedienen. Het idee erachter: zet je favoriete applicaties in de vier hoeken en voeg widgets toe aan je basisschermen, zodat je altijd toegang hebt tot veelgebruikte applicaties. De X8 is ook voorzien van Timescape voor snelle toegang tot je sociale netwerken en een `infinite`-toets waarmee je toegang hebt tot alle content. Muziek ontdekken en downloaden is mogelijk via de PlayNow online store.

Wanneer de Xperia X8 in Nederland met een CardioTrainer-bundel verkrijgbaar is, dan lees je dat op Android Planet.

Via: Eurodroid

Categorie: Fabrikanten
Merk: Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's