Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Xperia Z1 update verbetert camerakwaliteit

Gijs Ettes
26 oktober 2013, 14:47
1 min leestijd
Xperia Z1 update verbetert camerakwaliteit
Xperia Z1 update

De Xperia Z1 is het het stof- en waterdichte vlaggenschip van Sony. Hoewel het toestel vlot werkt en stevig is vormgegeven, valt de kwaliteit van de 21-megapixel-camera ietwat tegen.

De Xperia Z1 update moet daar verandering in brengen en de eerste berichten wijzen erop dat dit inderdaad is gelukt. Waar foto’s met de originele software soms onscherp waren en voorzien van ruis is dit met de update grotendeels verholpen.

Lees verder na de advertentie.

Xperia Z1 update maakt toestel beter

De camera van de Xperia Z1 is met een cameraknop aan de zijkant van het toestel snel te gebruiken en kent talloze handige functies. Zo kun je met de burst-modus razensnel foto’s schieten, is het maken van een panoramafoto een eitje en kun je kiekjes voorzien van geinige effecten.

AR Effect is de meest opvallende en laat je bepaalde scenario`s selecteren en je camera vervolgens op één of meerdere mensen richten.

De smartphone zoekt vervolgens automatisch naar hoofden en andere oppervlakten, waarop bijvoorbeeld gekke hoedjes en andere tierelantijnen worden geplaatst.

Het nieuwe camera-algoritme zorgt dat de lens in alle situaties betere foto’s schiet. Dit is vooral merkbaar bij het maken van kiekjes in daglicht. Naast een scherpere camera verbetert de Xperia Z1 update ook de stabiliteit en prestaties, aldus Sony.

Meer lezen over Sony en de Xperia Z1

Meer over de Xperia Z1 en hoe de smartphone in de praktijk presteert lees je in de Xperia Z1 review. Hieronder vind je recent nieuws met betrekking tot Sony.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu