Xperia Z1S foto’s hinten naar afmetingen en adviesprijs – update

Sony Xperia Z1S fotoDe Xperia Z1S, het kleine broertje van Sony’s vlaggenschip, is opgedoken in een handvol foto’s waarin is te zien hoe groot het toestel is in vergelijking met de Xperia Z1. Daarnaast wordt er in de Xperia Z1S foto’s gehint op een adviesprijs van 3600 Yuan, omgerekend zo’n 438 euro.

De Xperia Z1S is qua design vrijwel identiek aan zijn grotere variant, maar beschikt over een kleiner 4,3 inch-scherm met een lagere resolutie van 720 bij 1280 pixels. Afgezien van de accucapaciteit (2300 mAh) zijn de specificaties identiek aan die van de Xperia Z1. De Z1S is nog niet officieel bevestigd, maar Sony Nederland heeft aangegeven aan AndroidPlanet dat er dit jaar sowieso geen smartphones meer worden aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Update: deze compacte versie van de Xperia Z1 is uiteindelijk door Sony gelanceerd als de Xperia Z1 Compact.

De Xperia Z1S is net als de Xperia Z1 stof- en waterdicht en wordt aangedreven door een quadcore-processor geklokt op 2,2GHz. Ook beschikt de telefoon naar verluidt over dezelfde 21-megapixel-camera en een fysieke cameraknop om scherpe plaatjes te schieten.

Lees meer over Sony

Via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.