Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Sony Xperia Z1S laat zich zien in uitgelekte persfoto’

Gijs Ettes
20 oktober 2013, 14:31
1 min leestijd
‘Sony Xperia Z1S laat zich zien in uitgelekte persfoto’
Sony Xperia Z1S

De steeds bekender wordende lekker @Evleaks heeft weer toegeslagen. Ditmaal heeft hij een persfoto geplaatst van de Xperia Z1S van Sony.

Mogelijk betreft de afbeelding een foto van de Sony Xperia Z1 mini, die onlangs in Japan verscheen als de Xperia Z1f. Een naamsverandering voor een toestel dat internationaal verschijnt, is immers niet ongewoon. Het kan echter ook gaan om de Amerikaanse versie van de Xperia Z1.

De gelekte Xperia Z1S persfoto komt slechts een aantal weken na de verschijning van de Xperia Z1, het huidige vlaggenschip van de Japanse fabrikant.

Lees verder na de advertentie.

Er is verder niets bekend over de hardware, adviesprijs of releasedatum van de Xperia Z1S, al wordt verwacht dat – als het toestel officieel wordt onthuld – het voor het einde van dit jaar nog beschikbaar wordt.

Xperia Z1S identiek qua vorm

Kijkend naar de persfoto valt op dat het toestel qua vorm identiek is aan de Xperia Z1. Alleen de plaatsing van frontcamera en de ingang voor koptelefoons verschilt. Laatstgenoemde bevindt zich meer naar het midden van de smartphone, terwijl de frontcamera naar links is verplaatst.

Update: deze compacte versie van de Xperia Z1 is uiteindelijk door Sony gelanceerd als de Xperia Z1 Compact.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu