‘Sony Xperia Z1S laat zich zien in uitgelekte persfoto’

Sony Xperia Z1SDe steeds bekender wordende lekker @Evleaks heeft weer toegeslagen. Ditmaal heeft hij een persfoto geplaatst van de Xperia Z1S van Sony.

Mogelijk betreft de afbeelding een foto van de Sony Xperia Z1 mini, die onlangs in Japan verscheen als de Xperia Z1f. Een naamsverandering voor een toestel dat internationaal verschijnt, is immers niet ongewoon. Het kan echter ook gaan om de Amerikaanse versie van de Xperia Z1.

De gelekte Xperia Z1S persfoto komt slechts een aantal weken na de verschijning van de Xperia Z1, het huidige vlaggenschip van de Japanse fabrikant.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Er is verder niets bekend over de hardware, adviesprijs of releasedatum van de Xperia Z1S, al wordt verwacht dat – als het toestel officieel wordt onthuld – het voor het einde van dit jaar nog beschikbaar wordt.

Xperia Z1S identiek qua vorm

Kijkend naar de persfoto valt op dat het toestel qua vorm identiek is aan de Xperia Z1. Alleen de plaatsing van frontcamera en de ingang voor koptelefoons verschilt. Laatstgenoemde bevindt zich meer naar het midden van de smartphone, terwijl de frontcamera naar links is verplaatst.

Update: deze compacte versie van de Xperia Z1 is uiteindelijk door Sony gelanceerd als de Xperia Z1 Compact.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.