‘Uitgelekte Xperia Z2 foto’s tonen design en interface’

Gijs Ettes
20 januari 2014, 16:22
1 min leestijd
‘Uitgelekte Xperia Z2 foto’s tonen design en interface’
Sony Xperia Z2 foto's

Op uitgelekte Xperia Z2 foto’s en screenshots is te zien hoe de aankomende Sony-smartphone er mogelijk uit gaat zien. Ook de Android-interface van de telefoon, met enkele fijne toevoegingen, is zichtbaar.

Vergeleken met het huidige vlaggenschip van Sony, de Xperia Z1, zijn echter weinig verschillen op te merken. Designtechnisch lijken de toestellen erg op elkaar, al heeft de mogelijke opvolger van de Z1 wel een dunnere rand rondom het scherm en drie gaatjes op de plek waar de speaker zich bevindt. Het toestel heeft mogelijk een 4,9 of 5,2 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Er gaan echter ook berichten dat de Xperia Z2 is voorzien van een 2K-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Xperia Z2 foto’s

Net als de Xperia Z1 heeft de Xperia Z2 de volumetoetsen, powerknop en sluiterknop aan de rechter zijkant. Alleen de rand rondom het scherm lijkt iets dunner en het roostertje voor de speaker aan de onderkant van de telefoon heeft plaatsgemaakt voor drie gaatjes.

Screenshots vernieuwde Android-interface

Op onderstaande screenshots is te zien dat de Android-interface licht is gewijzigd met een iets meer doorzichtige statusbalk en nieuwe thema`s. Daarnaast is er snelmenu om meldingen te beheren.

Lees meer over de Sony Xperia Z2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu