Dit zijn de beste Sony Xperia Z3 en Z3 Compact aanbiedingen

Redactie
5 september 2014, 13:47
1 min leestijd
Dit zijn de beste Sony Xperia Z3 en Z3 Compact aanbiedingen
Xperia Z3 aanbieding

Sony heeft tijdens de IFA de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact aangekondigd: het standaard vlaggenschip van het Japanse bedrijf en de Compact-versie daarvan. De Xperia Z3 heeft een 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie, Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 20,7 megapixel-camera en 3GB werkgeheugen. Een fraai high-end toestel dat absoluut tot de top behoort.

De Xperia Z3 Compact is de compactere versie van zijn grotere broer, maar levert gelukkig niet veel in op hardwaregebied. De hardware is precies hetzelfde, maar dan heeft het toestel een 4,6 inch-scherm met een 720p-resolutie en 2GB aan werkgeheugen. Een mooie apparaat voor degenen die niet zo’n groot toestel vast willen houden.

Lees verder na de advertentie.

Xperia Z3 aanbieding en acties

Hieronder hebben wij de beste Xperia Z3 aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je het toestel gratis bij veel abonnementen van tweee jaar! De smartphone is leverbaar vanaf 1 oktober.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
8,0
Welke Sony Xperia Z3 wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia Z3 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Xperia Z3 Compact aanbieding en acties

Ook voor de Xperia Z3 Compact hebben wij de beste aanbiedingen en acties voor je op een rijtje gezet. Ook hier geldt dat je de smartphone veelal gratis krijgt in combinatie met een abonnement voor twee jaar. De smartphone is leverbaar vanaf 1 oktober.

Sony Xperia Z3 Compact
Sony Xperia Z3 Compact
8,0
Welke Sony Xperia Z3 Compact wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia Z3 Compact aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste Sony-nieuws

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's