Dit zijn de beste Sony Xperia Z3 en Z3 Compact aanbiedingen

Redactie
5 september 2014, 13:47
1 min leestijd
Dit zijn de beste Sony Xperia Z3 en Z3 Compact aanbiedingen
Xperia Z3 aanbieding

Sony heeft tijdens de IFA de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact aangekondigd: het standaard vlaggenschip van het Japanse bedrijf en de Compact-versie daarvan. De Xperia Z3 heeft een 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie, Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 20,7 megapixel-camera en 3GB werkgeheugen. Een fraai high-end toestel dat absoluut tot de top behoort.

De Xperia Z3 Compact is de compactere versie van zijn grotere broer, maar levert gelukkig niet veel in op hardwaregebied. De hardware is precies hetzelfde, maar dan heeft het toestel een 4,6 inch-scherm met een 720p-resolutie en 2GB aan werkgeheugen. Een mooie apparaat voor degenen die niet zo’n groot toestel vast willen houden.

Lees verder na de advertentie.

Xperia Z3 aanbieding en acties

Hieronder hebben wij de beste Xperia Z3 aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je het toestel gratis bij veel abonnementen van tweee jaar! De smartphone is leverbaar vanaf 1 oktober.

Vind jouw beste Sony Xperia Z3 deal

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

Wij hebben momenteel geen Sony Xperia Z3 aanbiedingen voor je. Vergelijk alle smartphones Vergelijk alle smartphones

Xperia Z3 Compact aanbieding en acties

Ook voor de Xperia Z3 Compact hebben wij de beste aanbiedingen en acties voor je op een rijtje gezet. Ook hier geldt dat je de smartphone veelal gratis krijgt in combinatie met een abonnement voor twee jaar. De smartphone is leverbaar vanaf 1 oktober.

Vind jouw beste Sony Xperia Z3 Compact deal

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

Wij hebben momenteel geen Sony Xperia Z3 Compact aanbiedingen voor je. Vergelijk alle smartphones Vergelijk alle smartphones

Laatste Sony-nieuws

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's